2777
2789
بچه ها شما که شیرخوار تو مهد گذاشتین تا دو سال میخوام ببینم شهریه هاشون چقدر و چطوریه
و بعد چه چیزایی هر روز برای کوچولوتون میبرید مهد چه چیزایی رو تهیه کردین گذاشتین اونجا ؟
تو مهد چه کارهایی برای بچه انجام میدن ؟ من چطوری برخورد کنم بهتره و چه چیزهایی رو بهشون بسپرم که بچه ام بیشتر برسن و سر ساعت تعویضش کنن و غذا بهش بدن؟ ممنونم
دخترم نهال 30 اردیبهشت 92 قدم در این دنیا گذاشت و زندگیمونو روشن کرد
من از 11 ماهگی بردم فک کنم 185دادم بعد شد 250 الان دوسالشه 275 میگیرن
تو شیرخوارگی که کاری نمیکنن
ولی الان که نوپا شده شعر یاد میگیره و یه سری آموزش در حد همین سنش داره
من براش آبمیوه
میوه
کیک یا بیسکوئیت
و شیر میزارم
خدایا متاسفم❤لطفا منو ببخش❤سپاسگزارم❤عاشقتم❤
دیگه اگه پی کنه مجورا زود عوضش کنن و ادار خالی رو نمی دونم دیگه بسته به وجدانشون دیگه تو هرچقدر سفارش کنی
اونا کار خودشونو انجام میدن
خدایا متاسفم❤لطفا منو ببخش❤سپاسگزارم❤عاشقتم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیبا جون یعنی انقدر حواسشون هست که زودی تا پی پی کرد عوضش کنن خیلی نگرانم
خب کدوم منطقه میزاری خدا رو شکر پس کمتر از 300 من فکر میکردم باید 400 بدم
دختر من از 6 ماهگی میره. 280 میدم. مهد اولش فقط ازشون نگهداری می کردن. ولیاین مهدی که دو ماه گذاشتمش خیلی بهتره. خودشون یه جدول دادن که هر روز دو تا میان وعده واسش میذارم. شیر و سرلاک هر روز میدن از صبونه و ناهار و عصورنه مهد هم می خوره. با شامپو موقع تعویض میشورنش. رختخواب و ظرف غذا و اینا هم گذاشتم. آموزش هم دارن که کپی هاشو به منم میدن تا خونه باهاش کار کنم. برنامه تفریحی هم دارن
الی جون ممنون
مگه به زیر دو سال از غذاهای مهد هم میدن؟ من نمیخوام اینطوری باشه اینطوری راحت ولی معلوم نیست چی میدن و چطوری میدن
این مهدی که من میخوام بزارم گفتن نمیدونم مشاور داره و اینا آوا شناسی باهاشون کار میکنن ولی نگفت پشت تلفن شهریه اش چقدره میدونم همکارامم میبرن میزارن ولی چون رسمین خود اداره شهریه شونو میده ولی من باید خودم بدم از همکارام پرسیدم درست نگفتن چقدر میدن باید برم مهد باهاشون قرارداد ببندم