2777
2789

از وقتی نوزادم دنیا اومده تا الان ک ۲ماهس عقب ماشینمون مینشستم و همسر و پسرکوچیکم ۴سالشع جلو،چون بچه شیر میدادم و از نظر امنیتی و....گفتم عقب بهتره...الان یکم راحتترم،اذیتم نمیشم پسر کوچیکم جاشو دیگه عوض نمیکنه و میگه مامان عقب برو بشین‌من جلومیشینم....اعصابم خورد میشه دلم نمیخاد عقب برم..جای من جلوعه خب😅😅😅😅راهکاری ندارید راضیش کنم بیاذ عقب دوبارع؟؟؟

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

عزیزم اینو با مشاور در میون بذار راه حل بهتری میده

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من باید جلو بشینم تو بری عقب بهتره برات خطرناکه تو باید جلو بشینی

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

مسابقه بزارین هر کی فلان کار رو بهتر انجام داد جو بشینه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

تنها چیزی که به ذهنم رسید 

اینکه برا نوزادت صندلی کودک بگیری 

بعد به پسرت بگی عزیزم جای شما و داداشت یا آبجیت پشت هس 

که یه وقت فکر نکنه داری بینشون فرق میزاری 

متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم                                 همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم      
دیگه باید بگم ک متوجه شه من جام اونجاست... خوشم نمیادازین کارفکر میکنم بی ادبیه🤦

حرص خوردن نداره 

برو بشین جلو

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^