2777
2789
سلام عزیزم .من مشاور پوست و مو هستم  یه محصول ضدجوش داریم فوق العاده کاربردی خاستی درخاست بده ...

شما از کجا میدونید علته جوشش درونیه یا بیرونی!!؟؟؟؟؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید ببینید علت جوش چیه 

اگه بیرونی باشه ، باید نوعش تشخیص داده بشه و دکتره که تشخیص میده چه دارویی یا کرمی باید بزنید 

اگه درونی باشه که‌نیاز به قرص هست که اونم دکتر و ازمایش تشخیص میده 

پوست که شوخی نیست ، به زیباییمون مربوطه 

گفتم درخاست بده که ازشون بپرسم لطفا پیش پیش یه طرفه ب قاضی نرید😌😊

درخواست رو بخاطره قیمت گفتین 

حتی اگه هم مشکله جوشش بیرونی هم باشه  ، اجازه ی پیشنهاد محصول ندارید ، چون وقتی میگید مشاور پوست  ومو طرف فکر میکنه بلدین ، چون اینکارا تخصصی هست و‌معلوم نیست جوشش از چه نوعه

درخواست رو بخاطره قیمت گفتین  حتی اگه هم مشکله جوشش بیرونی هم باشه  ، اجازه ی پیشنها ...

خیلی از این حرفا شنیدم ولی مهم نیست متاسفانه ما ایرانی ها شحصیتمون اینه و کاریش نمیشه کرد 

من قیمت اگ برام مهم بود ک همینجا قیمت رو بهشون میگفتم 😊 یا دقیق محصول رو بهشون معرفی میکردم دیگ چه لزومی داشت بگم خصوصی تشریف بیارن؟ پس حتما قبلش سوالاتی قرار بوده ازشون پرسیده بشه😊 

متاسفانه ما ایرانی هستیم متاسفانه😁

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
خیلی از این حرفا شنیدم ولی مهم نیست متاسفانه ما ایرانی ها شحصیتمون اینه و کاریش نمیشه کرد  من ...

دلیل خصوصی این بود ، چون طرف ادرسش رو نمیزاره تو تاپیک ، فقط تو خصوصی میگه 

با توسری زدن به ملیتتون اشتباهاتون رو توجیه نکنید 

اتفاقا این مدل رفتارهایی مثله شما که بدونه داشتن تخصص درمورده هرچیزی اظهارنظر میکنن و میخوان به هرطریقی محصولشونو بفروشن ، زیاد دوربرم دیدم 

پول دراوردن خیلی هم خوبه ، اما وقتی بحثه سلامت مطرحه ، باید وجدان کاریه بیشتری داشته باشیم 

شما باید بهش میگفتین حتما باید بری دکتر ، ازش بپرس این محصولی که من میگم بدردت میخوره یا نه 

اگه گفت بدرد میخوره من ارزون تر میدم بیا از من بخر

دلیل خصوصی این بود ، چون طرف ادرسش رو نمیزاره تو تاپیک ، فقط تو خصوصی میگه  با توسری زدن به مل ...

همینطور یه طرفه به قاضی برید شما دلتون از جایی پُره اما دلیل نمیشه رو سر بقیه خالی کنید. حرفاتون کاملا بااحترامه اما میفهمم تیکه و کنایه هاتون رو!

میدونی؟ بر میگرده به شناخت (: 

در پناه خدا👋

دلیل خصوصی این بود ، چون طرف ادرسش رو نمیزاره تو تاپیک ، فقط تو خصوصی میگه  با توسری زدن به مل ...

ایشون گفتن راهکار ب جز دکتر

من تصاویر قبل و بعد استفاده از محصولاتمون رو پیج کاریم دارم حتی اگ لازم بشه حاضرم پیجمو در اختیار بقیه قرار بدم. واقعا حرفی نمیمونه فقط اینکه متاسفم (: 

همینطور یه طرفه به قاضی برید شما دلتون از جایی پُره اما دلیل نمیشه رو سر بقیه خالی کنید. حرفاتون کام ...

اصلا از جایی پر نیست ، فقط از رفتارتون تعجب کردم 

و‌خواستم با ریپ زدنه شما بقیه از جمله اسی یاد بگیرن که پوست چیزی نیست که راحت بشه از کسی درموردش سوال پرسید 

من اول فقط سوال پرسیدم ، شما جبهه گرفتین 

فکر کردم ممکنه بگید این محصوله پرکاربردتون هم برای جوش درونیه هم بیرونی ، کاش شماهم حداقل با کنایه میگفتین نه اینکه مستقیم برید روی تخریبه شخصیه ایران و ایرانی 

ایشون گفتن راهکار ب جز دکتر من تصاویر قبل و بعد استفاده از محصولاتمون رو پیج کاریم دارم حتی اگ لازم ...

منم دیدم گفت به جز دکتر ، اما بازم تو کامنتم بهش گفتم باید بری دکتر ، چون راهه درستش اینه ، اگه نتونه بره به حرفه کسی دیگه نباید توجه کنه چون ممکنه پوستش بدتر بشه 

شما هم اگه کاربلد باشید باید همینو بگید ، نه اینکه از فرصته دکتر نرفتنش به نفع خودتون استفاده کنید 

قبل و بعد !!!!! از کجا معلوم تغییرش بخاطره انتخاب و‌استفاده ی اون محصوله 

منم دیدم گفت به جز دکتر ، اما بازم تو کامنتم بهش گفتم باید بری دکتر ، چون راهه درستش اینه ، اگه نتون ...

واقعا نمیفهمم شما از چی دارید میسوزید(: 

والا من قصدم هر چی هست خودمو خدای بالاسری 

چیش به شما میرسه؟ 

از کجا معلوم؟ خانوم محترم من قانون کاریمه محصولی رو که تجویز میکنم برا عزیزی. در صورت تمایل مشتری دو هفته تا یه ماه نتیجه مصرفش رو ازشون عکس درخاست میکنم نتایج رو مقایسه میکنم حتی شده محصولی از نظر کیفیت مناسب نبوده درخاست دادم به کارخونه محصول رو رسیدگی کنن و مجدد شارژ کنن

شما بهتره فکر و ذهنتون رو پاک کنید زیادی آلوده شده(:

واقعا نمیفهمم شما از چی دارید میسوزید(:  والا من قصدم هر چی هست خودمو خدای بالاسری  چیش ...

😂

قصد شما اصلا اهمیتی نداره ، اینکه توصیه ای که به بقیه  میکنید چیه ، مهمه 

وارده بحثه تخصصی شدین ،که نباید ورود میکردین 

ایرادتون هم بپذیرید  

تجویز !!! مگه دکترین !!!

چرا متوجه نمیشید ،من گفتم ازکجا معلوم که بفهمید 

نه عکسه پیج شما ملاکه 

نه تجربه ی شما و نه به قول خودتون تجویزتون 

درمان پوست تخصصی هست و باید متخصص پوست بگه