2777
2789
عنوان

حقوق یا فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 7261 بازدید | 102 پست

گلم برو فرهنگیان حتما ....

و اگه واقعا علاقه داشتی میتونی پیام نور یا آزاد رشته دیگه هم بخونی وقتی بشی معلم وقتا خیلی آزاده و درآمد ثابت هم داری و میتونی بری دنبال هنر و حقوق و..... هر چی که دوست داشتی 

من به دوست معلم دارم که الان سال آخر داروسازی هست  و خیلی بهش افتخار میکنم ...... با توجه به شرایط کشورمان صددرصد معلمی برای خانم عالیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا میخای فرهنگیان ول کنی بیای تو دادگاه

من وکیلم

میگم برو معلمی هرماه حقوقت بگیر راحت

وکالت جیگرت خون میشه قبول شی بعدم باید بری رو صفر باید عین‌چی دنبال پرونده باشی

و منت قاضی و کارمند بکشی

کسی اطلاع داره از محیط دانشگاه فرهنگیان

تفکیک جنسیتیه 

مثل دبیرستانه فقط استاداش مردن

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
مترجمی زبان انگلیسی

من دوسال پیش غیرانتفاعی مهندسی میخوندم حدود دو تومن شهریه اش می شد ترمای آخر مترجمی زبان فکر کنم الان همین حدود باشه

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
بستگی داره تو برات مدرک داشتن مهم باشه یا شغل داشتن که خب فرهنگیان شغلش تضمین شده ست. ولی من یه فا ...

اره هر کی رفته حقوق الان بیکاره چون ازمون کانون واقعا سخته از ۱۲۰ هزار نفر ۱۰۰ نفرم بر نمیدارن من در امد زایی برام مهمه

کسی اطلاع داره از محیط دانشگاه فرهنگیان

چادر گذاشتن اجباریه 

خوابگاه میدن چون شبانه روزیه.

و اینکه باید خیلی خیلی مواظب باشی.مثلا پروفایل آنچنانی نذاری واسه خودت تو شبکه های اجتماعی یا عکس بی حجاب ازت پخش نشه وگرنه عذرت رو می‌خوان

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

میگن چادری باید باشی و ناخن ممنوعه نمیدونم ازین جور چیزا 

چند سال دانشگاه باید ساده باشی ولی تو مهمونی و اینا دست خودته گلم ..... هر چیزی جایی داره دیگه ... فقط تو محوطه دانشگاه باید ساده باشی همین

من دوسال پیش غیرانتفاعی مهندسی میخوندم حدود دو تومن شهریه اش می شد ترمای آخر مترجمی زبان فکر کنم الا ...

مرسی عزیزم

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿
میگن چادری باید باشی و ناخن ممنوعه نمیدونم ازین جور چیزا 

اره باید چادر بپوشی،ب ناخنو اینا تذکر میدن

آرایشم در حد معقول

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم