2777
2789
عنوان

حقوق یا فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 7261 بازدید | 102 پست
اول تجربی خوند ی سال بعد قبول نشد سال دیگ اومد انسانی شرکت کرد حسابداری قبول شد خوند رفت ازمون صاورا ...

ازمون صاورات چیه 

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من به شدت عاشق درس خوندنم و اوقات بیکاریمو قبل از شروع درس غالبا با کتاب میگذروندم . الان دخترمم همی ...

کلا مطالعه خوبه ادم باید علمشو هی ببره بالا

اقتصاد قسمت مسائل افتصاحم  برا اونم خیلی سبز داشتی؟

اره من خودم دو تا مسئلشو حل کردم همه مسئلشم تکرارای سال پیشه شبیه سال قبل میدن کلا ۱۵ تا سواله ک ده تا از متنه ۵ تاش مسئلس

بانک صادرات دیگ 

راحته ازمونش؟؟؟؟من انتخاب رشته کنم پیام نور بخونم بعد چ مدرکی میتونم تو این ازمون شرکت کنم سخته حسابداری؟؟

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶

اگر حقوق دانشحوی فرهنگیان رو ماهی ۲/۸ فرض کنیم شما در پایان سال چهارم ۱۳۴ میلیون دارید (اگر این پول رو به‌نوعی سرمایه‌گذاری کنید، افزایش هم پیدا می‌کنه)

اما در پایان رشته حقوق تازه باید بیفتید دنبال کار

وکالت یه حرفه خود اشتغاله، موفقیت توش به ۱۰۰۰ عامل دیگه بستگی داره.

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
راحته ازمونش؟؟؟؟من انتخاب رشته کنم پیام نور بخونم بعد چ مدرکی میتونم تو این ازمون شرکت کنم سخته حساب ...

نه حسابداری رشته خوبیه منتها سعیتم کن تا درست تموم ش لیسانستو داری میگیری عملی هم ت شرکتا کار کن اولش کلی باید باج بدی چون پول کم قراره بهت بدن ولی هم رزومه داره بعد سریع درست تموم شد میری ازمون بانک

واقعا میخای فرهنگیان ول کنی بیای تو دادگاه من وکیلم میگم برو معلمی هرماه حقوقت بگیر راحت وکالت ...

توروخدا وکیلی منم فارغ التحصیل حقوقم ۲۳ سالمه میخام بخونم برافرهنگیان ولی همش با خودم میگم وکالت خوبع توروخدا منم راهنمایی کن

دلم میسوزدبرای کسی که میخواهدتازه با تو شروع کندبیچاره نمی داندهرکاری که بکندهرحرفی که بزندهرطوری که بخواهد برایت جدید باشد نمیشود ...آخر من تمام این ها را یک باربرایت به بهترین شکل ممکن انجام داده ام و اطمینان دارم که تو انقدر ها قوی نیستی که بتوانی فراموششان کنی 👌                           لطفا هرکی دلش خواست برا سلامتی پدرو مادرو خواهرم ی صلوات بفرسته ❤❤❤❤قربون خدا برم خدایا عاشقتم میدونم ک منو میبینی وتنهام نمیذاری ❤❤❤❤

حقوق یه شغل ریسکیه اگه علاقه داری برو فقط بدون یه ازمون در حد کنکور داره و دو سال کار اموزی در ضمن شغل آزادم هست ولی فرهنگیان دیگه شرایط استخدام و حقوق ماهانه شو میدونی بازم حتما پرس و جو کن اول از مزایا و معایب هر دوتاش .. فقط به درامد فرهنگیان نگاه نکن ممکنه در رشته حقوق چند سال بعد یه پرونده برداری پول همه اون سالای فرهنگیان رو در بیاری :)

خیلی ناراحت شدم ازتون الان منی که حقوق آوردم یعنی رشتم به درد نمیخوره و از این حرفا ....تو هر رشته ا ...

دارن کسشر میگن حقوق خیلی بهتره

فرهنگیان در حدی که نمیری بهت حقوق میدن، با دستمزد فرهنگیان چه در دوران دانشجویی که در دوران دبیری، تا دهه ها حتی نمیشه یک ماشین خرید. 

برات آرزوی موفقیت میکنم منم تلاش می‌کنم حقوق قبول شم🌹