2777
2789
عنوان

حقوق یا فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 7261 بازدید | 102 پست
کسی اطلاع داره از محیط دانشگاه فرهنگیان

فوق العاده عالیه یعنییی هرچقدر تعریف کنم بازم کمه 

دختر خاله من فرهنگیان قبول شده بود دوسال پیش از ۱۸سالگیش دستش تو جیب خودشه الآنم چون مجازی بودن می‌رفت کاشت ناخن گذاشته بود ازونجام کلی درآمد کرد 

یعننننننی نگم برات اصلا قیافه نداشت ولی با پول و استقلال خودش به خودش رسید و دماغشم عمل کرد عالی شده 

کللللللللللللی خواستگار دکتر معلم و مهندس و پولدار داره 

بنظرم فرهنگیان حتی از پزشکی و دندان پزشکی هم واسه یه دختر خوبه آینده هم تضمینه 

تو این مملکت چرا باید بری حقوق بخونی که دکتراشم بی کارن 

اونم تو سنی ک حوصله خودتم نداری 

ولی فرهنگیان عالیه تووروخداااااا فرهنگیان رو بری هاااااااااا گول نخوری بری اااازاد وای 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگن چادری باید باشی و ناخن ممنوعه نمیدونم ازین جور چیزا 

سختگیریش مال دانشگاه و همون سال های اول تدریسه.وگرنه ما معلمی داشتیم تو مدرسمون که با سابقه بود و موهای مش کردشو می‌ریخت بیرون و ناخوناش همیشه لاک زده بود.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

فوق العاده عالیه یعنییی هرچقدر تعریف کنم بازم کمه  دختر خاله من فرهنگیان قبول شده بود دوسال پی ...

مرسی عزیزم خ خوب راهنمایی کردی 

اره کنارشم گفتم برم ی حرفه یاد بگیرم عالی میشه

ب دختر خالم گفتم فرهنگیان اوردم گفت اگر بری کار بدی کردی گند زدی ب ایندتو نمیدونم بیکلاسه این رشته منم دو دل شدم ولی الان مطمئنم دیگ میرم فرهنگیان

فوق العاده عالیه یعنییی هرچقدر تعریف کنم بازم کمه  دختر خاله من فرهنگیان قبول شده بود دوسال پی ...

عزیزم اون دکترای حقوقی ک بیکاره قطعا علمی تو این رشته نداره وگرنه خیلییییی درامدش عالی منتها پشتکار زیاد میخواد ک کار هر کسی نیس 😊

عزیزم اون دکترای حقوقی ک بیکاره قطعا علمی تو این رشته نداره وگرنه خیلییییی درامدش عالی منتها پشتکار ...

حیلی پشتکار مینوتد بعد قبول تو کانون هم باید جلب مشتری کنی ولی هر چی توش تلاش باشه ب هدف میرسه  شما هم گفتی ک حقوق میخونی برات ارزو موفقیت میکنم 😍😌

بستگی داره تو برات مدرک داشتن مهم باشه یا شغل داشتن که خب فرهنگیان شغلش تضمین شده ست. ولی من یه فا ...

قطعا فقط واسه مدرک میرفتع وگرنه من هر کسی ک تو اطرافیانم حقوق خونده خیلی موفق شده و الان از نظر درامد و حرفه عالی هستن

اره باید چادر بپوشی،ب ناخنو اینا تذکر میدن آرایشم در حد معقول

مثلا نمیشه مانتویی باحجاب؟؟؟یا فقط تو محوطه چادر باشه بیرون اومدی چادرو برداری

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶