2777
2789
عنوان

خانومای متاهلی که درس خوندن بیاین راهنماییم کنین خواهشا🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 39 پست

اگه سنت به تربیت معلم و دبیری میخوره،تا سال بعد که بخوای کنکور بدی،،،،رشته انسانی برو،،،

اگه هم علاقه داری به رشته های تجربی،بشین کنکور تجربی رو بده

میشه برای سلامتی و خوشبختی خانواده ام یه صلوات بفرستی✨اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه سنت به تربیت معلم و دبیری میخوره،تا سال بعد که بخوای کنکور بدی،،،،رشته انسانی برو،،، اگه هم علا ...

اره سنم میخورع

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍
هر رشته ای که میخوای بخونی قبل اینکه به دنیا بیاد فرصتت بیشتره پس تلاشتو بکن به خصوص قبل زایمانت. ا ...

باشه عزیزم،از امروز شروع میکنم به امید خدا

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍
با بچع میتونی؟اذیت نیستی؟

فعلا اصلا نخوندم نمیدونم میتونم یا نه واقعا چون باب چه خیلی سخته هم کارای خونه یه همسر غرغرو و این که باید خوابم خوب باشه چون بچه شبا شیر میخواد بتونم بلند شم اخه خوابم خیلی سنگینه مخصوصا وقتی خستم 

فعلا اصلا نخوندم نمیدونم میتونم یا نه واقعا چون باب چه خیلی سخته هم کارای خونه یه همسر غرغرو و این ک ...

چقد سخته شرایطت ولی خب برنامه ریزی کن انشاالله میتونی

خب انسانی بخون،که آن شا الله ،دبیری قبول شی😍😍

ممنونم عزیزم انشاالله