2777
2789
عنوان

خانومای متاهلی که درس خوندن بیاین راهنماییم کنین خواهشا🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 39 پست
من شرایط و علاقه و توان شما رو برای درس خوندن نمیدونم  همچنین شهرشما رو برای بازار کار رشته ی ...

تااین حد بهتون بگم که واسه کنکور تجربی خیلییییی زیاد خوندم شدم ۴۰ هزار،واسه انسانی حدود ۵ ماه خوندم شدم اطراف ۱۰ هزار مصاحبه هم رفتم 

نمیدونم چیکار کنم موندم واقعا

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍
علاقم که به انسانیه، ولی شرایطم جوریه که نمیدونم علاقه رو میتونم کاریش کنم یا نه

خب باید برنامه ریزی داشته باشی که مثلا این تایم برای پختن ناهار 

این تایم برای درس خوندن و... 

با برنامه ریزی قطعا موفق میشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بچه داری وقت نداری که تلف کنی برو انسانی 

کنکور انسانی بدم؟

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍
منم نمیدونم بخدا از یه طرف همه فامیلامون دارن دانشگاه میرن میخونن من موندم دلممیخاد بخونم امسال برا ...

خب آزاد برو اگه تحصیل فقط برات مهمه

خب باید برنامه ریزی داشته باشی که مثلا این تایم برای پختن ناهار  این تایم برای درس خوندن و...& ...

پس تلاشمو واسه انسانی بکنم

دوس دارم آموزش ابتدایی برم شهریش چقدره بنظرتون

بین ۲ تا ۴ تومن

من با سوابق .مدیریت دولتی پیامنور همین شهری که هستم آوردم.متاهلم وبچه دارم نمیدونم همین رشته برم یا ...

بهمن ماه فقط پیامنور میتونی انتخاب کنی؟یا دولتی هم میشه؟

مدیریت بازرگانی یا مالی نداشت دانشگاهتون؟چون بازار کار اینا گفتن بهتره

انسانی بخون فقط به نیت تربیت معلم این عالیترن گذینه برای شماس بنظرم

ممنونم از نظرات عالیتون دوست عزیز،همسرمم حمایت میکنع ولی مادرم خیلیییی گیر داده که بیخیال برو آزاد 

من درسم همیشه خیلی خوب بود،نمیتونم نتیجه زحماتمو نبینم واقعا

بهمن ماه فقط پیامنور میتونی انتخاب کنی؟یا دولتی هم میشه؟ مدیریت بازرگانی یا مالی نداشت دانشگاهتون؟چ ...

نه دولتی شهر دیگه اینارو داشت حتی رشته های بهتر.منتها بخاطر بچم سخته رفت وامدم. ترم بهمن هم فقط میتونم برااین شهر پیامنور بزنم

مثل من دقیقا ولی من نی نیم به دنیا اومده میخوام کنکور بدم دو سال دادم رتبه ام خوب نبود امسال زایمان ...

با بچع میتونی؟اذیت نیستی؟