2777
2789

دیشب ک همسرم برا اولین بار اجازه خواست برای سیگار، منم گفتم باش البته جفتمون خوشحال بودیم، وقتی ک خرید ی دفعه یجوری شدم و خیلی بحث کردم، اونم پرت کرد بیرون از ماشین، خیلی نگرانم، نمیدونم چی درسته چی نیست، میدونم ک هواش وقتی ب سرش زد شاید بعدا بره سمتش تروخدا بگید چیکار کنم من از سیگار و قلیون متنفرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحال بودید گفتید یه سیگاری دور هم بزنید؟

عجببب

چرا اجازه دادی از اول

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
عزیزم مگه بچه ای؟ این کارا چیه؟ خب همسرت دیگه چیزی رو بهت نمیگه و میره خودش انجام میده

نمیدونم بخدا اومدم همون لحظه ک این رف مغازه نی نی سایت نوشتم همه گفتن این از قبل سیگاریه و نبایذ اجازه میدادی منم بدجور رفتار کردم خیلی بد، الان نیمونم چیکار کنم

عزیزم خوب کاری کردی نزاشتی الان برو باهاش حرف بزن و قانعش کن وقتی حالش بده یا هوای سیگار ب سرش زده بیاد با خودت صحبت کنه 

من این اشتباه رو کردم اجازه دادم همسرم قیلون بکشه ولی اون کم کم وابستش شده و منو بدجور داغون کرد چ شب های ک تا ساعت چهار صبح با دوستاش مینشست تو خونه مبکشیدن و من زجر زیاد دیگ چند وقت پیش ک باردار شدم دوستاش دس بردار نبودن بخصوص پسرعموش همش خونمون پلاس بود من زنگ زدم پدر شوهرم گفتم حال حکایت اینجوره اونم اون یکی پسرشو فرستا در خونمون گفت قیلونو بهش بده بیاره وقتی هم کسی اومد خونوتون بکشه زنگم بزن دوبار اینجور کردم پدرشوهرم اومد تا دیگ اون پسر عموش و دوستاش پاشون برید از خونم ولی الان بیرون میکشه  اما حق نداره پیش من بکشه 

خوشحال بودید گفتید یه سیگاری دور هم بزنید؟ عجببب چرا اجازه دادی از اول

اصلا من نگقتم اون گفت، بعد گفتم باشه ی لحظه فکر کردم گفتم باهام رفیق باشه اجازه گرفته ولی بعدش ک خرید پشیمون شدم نمیدونم الان چیمار کنم دیونه شدم

اصلا من نگقتم اون گفت، بعد گفتم باشه ی لحظه فکر کردم گفتم باهام رفیق باشه اجازه گرفته ولی بعدش ک خری ...

نمیدونم درستشو بهش بگو تصمیم گیریش با خودش بچه که نیس

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
عزیزم خوب کاری کردی نزاشتی الان برو باهاش حرف بزن و قانعش کن وقتی حالش بده یا هوای سیگار ب سرش زده ب ...

منم از همینا میترسم نمیدونم الان چ رفتاری کنم، ما نامزدیم راهمون دوره اگ خب پیش من نکشه اونجا میکشه اابته خودش میگ ن دیک تموم کن بحثو ی غلطی کردم ک نباید میکردم، ولی اعتمادم یجوری شد نسبت بهش 

خب عزیزم یا همون اول نباید قبول میکردی یا وقتیم که قبول کردی و رفته خریده دیگه نباید چیزی میگفتی.

چون اونجوری احساس کرده مسخره شماس

..لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌