بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تبریک میگم بهتون اولا!! اروم ترین و ساکتترین شهری که رفتم بیرجندِ خیلی ارومه شهرش ادماشم کاری به کارت ندارن خوبن
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم
تبریک میگم بهتون اولا!! اروم ترین و ساکتترین شهری که رفتم بیرجندِ خیلی ارومه شهرش ادماشم کاری به کار ...
I love BIRJAND
بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓 قهرش بی_کینه 🤍 دوست داشتنش بی_ادعا💖 و بخشش او بی انتهاست. 🎁💗♾️ انسان زود پشیمان میشود. گاه از گفته 😣 و گاه از نگفته هایش.🥺 اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻♀️ که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗 خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️ مهربانی منطقیترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺.
زابلی هستی؟خب پس فرهنگاتون نزدیکه راحت میتونی اونجا زندگی.کنی
اتوبوسشم 5صبح از اونجا میره بیرجند خیلی راحت و خوب
هم اتاقیم زابلی بود همونجا هم شوهر کرد😂
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم