2777
2789
عنوان

از ۱۲ سالگی سیگاری شده

241 بازدید | 15 پست

امشب بعد ده سال زندگی و کلی دعوا و کشمکش بابت پنهونکاریهای شوهرم اعتراف کرد که از ۱۲ سالگی سیگار و قلیون میگشیده 

تا اینجاش مشکلی نیست طاهرا ولی دلم ازونجایی داره آتیش میگیره که ۹ سال پیش وقتی فهمیدم پنهونی سیگار میکشه شبانه روز گریه کردنامم به کنار،مقصر دونستن من تو سیگار کشیدنش روز خوش برام نداشته بود تا مدتها وقیحانه می‌گفت من از دست تو سیگاری شدم و چقدرررر من غصه خوردم 😔💔امشب که اعتراف کرد دلم به حال اون روزام کبابه حس یه بازیچه رو دارم ،میشه کمکم کنید چجوری فراموش کنم😔😔

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیگار که چیزی نیست.خیلی جدی گرفتی بیخیال.انقدر مشکلای بیشتری مردم دارن

من ترسم ازینه سراغ چیزای بدتر بره چون به سیگار معتاد شده

😕😕یعنی چی از دست تو سیگاری شده؟؟؟ یعنی میگه اذیتش کردی یا غز زدی بهش؟؟

بهونش این بود چون تو غر زیاد میزنی و بداخلاقی می‌کنی سیگاری شدم 

همکاری نمیکنه چجوری ترکش بدم😔

متاسفانه تا خودش نخواد ترک نمیکنه

بنظرم بیا شوهرتو با همین اخلاق و رفتارش قبول کن

من خیلیا رو میشناسم سیگار میکشم اما زندگی آرومی دارن

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
متاسفانه تا خودش نخواد ترک نمیکنه بنظرم بیا شوهرتو با همین اخلاق و رفتارش قبول کن من خیلیا رو میشن ...

خیلژ برام سخته واقعیتش غرورم اجازه نمیده بعدشم بشدت از بوش متنفرم کلا سرد میشم بهش

باهاش مهربونم باش سیاست به خرج بده قلقشو به دست بیار کم کم نخ نخ ازش کم کن تا برسه به ۰

حرصم میگیره اینکه سالها منو احمق فرض کرده بود و تقصیر تمام کاراشو گردن من مینداخت،منه ساده هم هی می‌شستم گریه میکردم چون تو خونوادم سیگاری نداریم برام خیلی سنگین بود

حرصم میگیره اینکه سالها منو احمق فرض کرده بود و تقصیر تمام کاراشو گردن من مینداخت،منه ساده هم هی می‌ ...

نه تو فکر این چیزا نرو سعی کن قلق شوهرت دستت بیاد با زبون نرم بگیرش طرف خودت