2777
2789
عنوان

یه لحظهههه میاین برای دانشگاه

317 بازدید | 44 پست

سلام 

من هوشبری شاهرود قبول شدم آزاد 

الان خواهرم بهم پیام داده میگه ۱۰ سال از عمر مامانو کم میکنی بری. 

خیلی دوست دارم این رشته رو و فکر کنم خانوادم هزینشو میتونن مهیا کنن . 

مامانم خیلی استرسیه و نگرانه 

مخصوصا در مورد شهرستان رفتن من .

الان چیکار کنم واقعا ؟ خیلی ناراحت شدم خواهرم اون حرفو بهم زد . باید خودمو فدا کنم نرم که مامانم حرص نخوره ؟ 😭 

من عاشق مامانمم دلم نمیخواد همش شبانه روز نگرانم باشه فکر و خیال کنه .

میدونم یکم بچگانست ولی واقعا چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه آزاد شهرتون نداره این رشته رو؟ یه ترم برید بعد مهمانی میگیرید به راحتی

"مرد هستم"                                                                                                                                                    

برو مادرت عادت می کنه برای خودتم خوبه مستقل میشی

هیچ کس به اندازه من وابسته نبود هفت سال تو غربت درس خوندم بعدم همینجا تو غربت ازدواج کردم و ۱۸ ساله اینجام! اگر چه که دلم تنگه برای وطنم ولی عوضش یه آدم قوی هستم

حلالم کنید و خدانگهدار   

اگر میخوای باقی عمرت تو حسرت بمونی نرو

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده