2777
2789
عنوان

شوهرم از من بدش میاد

463 بازدید | 35 پست

سعی کردم تو زندگی رضایتشو جلب کنم اما از وقتی بچم ب دنیا اومده اخلاقش عوض شده.     من هم شاغل بودن هم نوزاد داشتم نتونستم تو این یکسال به خودم و شوهرم برسم. ..حالا عوض قدردانی از این همه زحمت، تو دعوا فحشای بدی میده ...میگه اونجوری که می‌خوام نیستی،. میگه ازت بدم میاد، منو با بقیه زنا مقایسه می‌کنه،،،میخواستم به کسایی که تازه اول راهن بگم خودتونو مثل من از اول ازدواج دست پایین نگیرین تا آدمای حقیر، جرئت بی احترامی بهتون رو نداشته باشند...و اینکه فداکاری بیش از حد نداشته باشید .خودتون هم در نظر بگیرید.

.دلم شکسته....به خاطر بچم نمیتونم کاری انجام بدم

خدایا دوستت دارم 💕💕💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وضع مالیتون چطوره؟؟؟چرا میرید سرکار ک همسرتون شما رو مقایسه کنه؟؟؟؟چرا نمیشینید تو خونه نیازهاشو برطرف کنید...من حقو ب همسرتون میدم...چون اون موقعهایی ک بهتون نیاز داش شما نبودید..پس حسابی کمبود داره از طرفتون..

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
دلم میخواد گریه کنم بغض گلومو گرفته

اگه وضعتون خوبه نرو سرکار همسرت که قدر نمیدونه که...من همینکارو کردم با بچه ی ۶ ماهه رفتم سرکار چقدر سختی میکشیدمو خسته میشدم شوهرمم همش غر میزد دیگه نرفتم

وضع مالیتون چطوره؟؟؟چرا میرید سرکار ک همسرتون شما رو مقایسه کنه؟؟؟؟چرا نمیشینید تو خونه نیازهاشو برط ...

آره معلومه کمبود داره...ولی زندگی مشترک یعنی همدلی و درک متقابل نه پاپس کشیدن موقع سختی ها

خدایا دوستت دارم 💕💕💕
اگه وضعتون خوبه نرو سرکار همسرت که قدر نمیدونه که...من همینکارو کردم با بچه ی ۶ ماهه رفتم سرکار چقدر ...

برای رسیدن به شغلم خیلی سختی کشیدم.  نمیتونم ب همین راحتی بیخیالش بشم

خدایا دوستت دارم 💕💕💕