2777
2789
عنوان

جواب کنکور اومد

585 بازدید | 32 پست

بچه ها من و دوست پسرم هم رشته ایم.

امشب جواب کنکور اومد.اون شنوایی سنجی قبول شد.خودش به فیزیوتراپی بینایی اینا علاقه داشت 

الان خیلییی ناراحته ..چیکار کنم ارومتر شه 

بنظرتون میشه بازم کنکور بده؟

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت چی قبول سدی؟

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉
نه بابا بره بعدا عوض کنه

میتونه؟چطوری قشنگم

بیشتر توضیح میدی؟خودم خیلی اطلاع ندارم

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋

خوبه ک😐🤌🏼

خودت چی قبول شدی؟

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
میتونه؟چطوری قشنگم بیشتر توضیح میدی؟خودم خیلی اطلاع ندارم

نه من تجربی ام ولی رشته های کاردرمانی توانبخشی پزشکی اینا رو نمیدونم فقط اینا بنظر دور از هم نمیان بعدم تو این اوضاع دوباره معلوم نیست سال دیگه چی پیش بیاد

پول توشه؟ این میدونم یه مقدار پول دوسته بخاطر این چیزا میگه 

بدک نیس ولی تا جایی ک میدونم اینده خوبی داره ،چرا پرستاری نزد؟

بامن بحث نکنیدددد ،بخدا فقط شماره شوهر عمم مونده ک باهاش ثبت نام نکردم🤒