2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو خودت نماز بخون با اينكه ميگي براي ارامش دلت نماز بخون فرقش مثل بشين بفرما و بتمرگه!

لحن اروم و مهربون من با لحن خشن تو زمین تااسمون فرق داره.اعصاب نداری خشن خوندی.وگرنه من ارومم

لحن اروم و مهربون من با لحن خشن تو زمین تااسمون فرق داره.اعصاب نداری خشن خوندی.وگرنه من ارومم

كاملا از طرز پيام دادنتون مشخصه خانوم،ادمي كه ميگه دلم شكسته عصباني نيست شما هم جاي طلبكار بودن و بي احترامي ياد بگير چجور بايد حرف بزني،لحن خشن تو؟يادم نمياد دخترخالت بوده باشم!احتمالا تاحالا باهات اروم و مهربون حرف نزدن كه نميدوني اروم و مهربون حرف زدن چطوريه ضمنا اينجا ادما تايپ ميكنن،تايپ صدا نداره كه ميگي اروم

ضمنا،توي تاپيكم نوشتم نمازخونا بيان و توي كپشن هم توضيحات دادم،راهكار از تو نخواستم كه ميگي پاشو خودت نماز بخون خانوم مهربون