2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره شارژ رو با ستاره ۱۴۱ وارد کن بعد تو اپلیکیشن ایرانسل من قسمت پیشنهاد ها بسته ی دلخواهت رو فعال ک ...

یغنی اول بزنم *۱۴۱بعد شماره شارژ و رُ وارد کنم.بعد از ایرانسل من بسته فعال کنم

اگر بخوای بسته بگیری رمز رو میزنی*۱۴۱*رمز#ok سیم کارتت که شارژ شد با اپ ایرانسل من یه سری پیشنهادا میاد میتونی انتخاب کنی یا کد *۵۵۵# و بسته ی مورد نظرت رو انتخاب می کنی .اگر روش مستقیم بخوای که نمیتونی خودت انتخاب کنی وبستگی به مبلغ کارت شارژت داره و از روش مستقیم*۱۴۵*رمزشارژ# بسته مستقیم برات فعال میشه دیگه بستگی داره به مبلغش که مثلا ۵ باشه یا ۱۰

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ :)
اگر بخوای بسته بگیری رمز رو میزنی*۱۴۱*رمز#ok سیم کارتت که شارژ شد با اپ ایرانسل من یه سری پیشنهادا م ...

مبغلش ۵ هست.نستقیم بهتره یا غیره مستقیم؟؟؟ممنونم از توضیح دقیقت🙏🙏❤❤

مبغلش ۵ هست.نستقیم بهتره یا غیره مستقیم؟؟؟ممنونم از توضیح دقیقت🙏🙏❤❤

خواهش میکنم🌹 مستقیم وارد کنی بسته ی ده روزه فعال میشه غیرمستقیم هفتگی ...به نظرم روش مستقیم بهتره

خواهش میکنم🌹 مستقیم وارد کنی بسته ی ده روزه فعال میشه غیرمستقیم هفتگی ...به نظرم روش مستقیم بهتره

آها یعنی ماهانه نداره؟؟.بعد همه ۵ تومن میشه واسه یک هفته یا بستگی به قیمت بسته انتخابیم داره ؟؟؟

آها یعنی ماهانه نداره؟؟.بعد همه ۵ تومن میشه واسه یک هفته یا بستگی به قیمت بسته انتخابیم داره ؟؟؟

با روش مستقیم ماهانه نگرفتم تا حالا نمیدونم داره یا نه ولی با همون کد*555# بعدش اینترنت رو انتخاب کنی میتونی همه ی بسته های هفتگی وماهانه و... رو ببینی که قیمتا در چه حد هستن و خودت تصمیم بگیری چه بسته ای فعال کنی

با روش مستقیم ماهانه نگرفتم تا حالا نمیدونم داره یا نه ولی با همون کد*555# بعدش اینترنت رو انتخاب کن ...

اگه میخوای نت ایرانسل بخری بگو تا برات بخرم بعدش برام شارژ بخر ۵ تومن هم کمتر بده

من پول جیب جت دارم فقط میشه باهاش بسته خرید و مدتش هم محدوده

خواستین درخواست دوستی بدین تا نت بخرم و شما هم برام شارژ بخرین

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/