2777
2789
عنوان

دختر خالم اومد خونمون جلو همه گفت ..

982 بازدید | 17 پست

وای بچه ها اصلا تخریب شخصیتی شدم 

اومدن خونمون خالم اینا 

من لباس نداشتم اینجا لباس خواهرمو پوشیدم یکم برام تنگ بود 

یهو با صدای بلند جلو همه گفت وااای دریا حامله ایییی؟؟؟

اونقد بدم اوووومد یه توپ دستم بود محکم زدم تو صورتش عینکش افتاد رو زمین 

گفتم خجالت نمیکشی؟

من خیلی رو شکم پهلوم حساسم همیشه سعی میکنم رو فرم باشم ولی بلاخره دوتا بچه اوردم یه نیمچه شکمی دارم 

قد ۱۷۰

وزن ۶۴

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه حرکتی بود! خوب شد فقط رفت نشست و پا نشد بره از خونه

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.

چیز بدی نگفته چه بچگانه برخورد کردی 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
خب اونم مجبور نبود جلو همه داد بزنه همه نگاشون بیوفته به من 😶 بچه که نیس 

مردا هم بودن تو جمعتون؟

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.
اره دیگه وگرنه که اینهمه بدم نمیومد  قشنگ یه لحظه همه نگاشون برگشت رو من

ولی بازم باید ارومتر برخورد میکردی.

کارت درست نبوده

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙