2777
2789
عنوان

چ کاری درسته ؟

61 بازدید | 5 پست

شوهرم عقایدش یکم متفاوته از بقیه و من 

وقتی راجب ی چیزی حرف میزنیم اونقدر مدرک و سند میاره و راجبش صحبت میکنه و توضیح میده  ک قانع میشم واقعا ... حتی اگ ته دلم حس کنم اینا درست نیس مجبورم ک بپذیرمشون 😕

خیلی دوس دارم شبیه اون باشم و منم بتونم اونو قانع کنم برا چیز هایی ک از نظرم درستن 

مطالعه کردن راجب چیزای مختلفو هم امتحان کردم 

ولی واقعا نمیشه راجب همه چیز دونست ... هر چقدر بخونم و بخوام اطلاعاتمو ببرم بالا باز هم کمه 

ولی شوهرم موقع صحبت کردن ک بشه یجوری حرف میزنه ک انگار وسط سخنرانیه 😐 هرکی حرفاشو بشنوه میگه اره این داره درست میگه 

ولی واقعا بعضی حرفاش از نظر من مشکل دارن و من نمیتونم قانعش کنم ک حرفات درست نیس چون بلافاصله هزارتا دلیل دیگه برای درست بودنشون میاره 😐

یا باید منم شبیه اون بشم یا ی کاری بکنم ک دیگه قبول نکنم حرفاشو😐😂

تا حالا هزارتا چیزو با دلیلایی ک اورده قبول کردم ولی هنوز ته دلم حس میکنم اشتباهن 

کم کم داره منو هم شبیه خودش میکنه و من اینو نمیخوام 😕

بهش بگو کار به اعتقادات من نداشته باش... اینجور افراد فقط باید باهاشون بحث نکرد

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونید بحث اعتقادی نکنید اصلا  احتمال میدم همسرتون بی اعتقاد به مذهب هستن و شما معتقدید درسته ...

هیچ کدوم زیاد مذهبی نیستیم 

ولی نمیشه گفت اون اعتقاد ب مذهب نداره ، خیلی فراتر از ایناس