2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست خانواده شوهرم

144 بازدید | 6 پست

بچه ها من 7 ماهه ک ازدواج کردم، نزدیک 6 سال عقد بودم شوهرم اومد طبقه بالا پدرشوهرم اینارو درست کرد خدا فقط خودش میدونه چقد خرج مرد بدون اینکه خانوادش تو این شش سال یه هزاری کمکش کنن خونه رو هم نزدن بناممون ، فقط ادعا دارن، این چن ماهه اصلا جدا نکردیم همش میبایسی بریم پایین واسه غذا و.. منم همش باید کار کنمم، آسایش ندارم، الان مثن صبح تا ساعت 11 نرم پایین پدرشوهرم ب شوهرم میگه زنت دنبال جدایی میگرده، شوهرمم خیلییی بهشون احترام میذاره این چندسال هر چی قرض بالاش داشت اونارو داد، من شوهرم کارش راه دوره ماه یه بار میبینمش، پدرشوهرم پیشش کار میکنه، شوهرم یه دو روز ک میاد سریع زنگش میزنه برگرد ک من بیام خودش یه هفته یه هفته میمونه، شوهرممم مث نوکر رفتار میکنه واسشون،خستم کردن، من ساده بدبخت بی زبونم، هر روزم پدرشوهرم در میاد میگه دنبال جدایی نگردی

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت صبر بده فقط

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

وای چقدر سخته شرایطت

عزیزم حتما با یه مشاور خانواده خوب صحبت کن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
مرگ یبار شیونم یبار.بگو تره میخوام مستقل باشم

وای بخدا قسم پدرشوهرم اصلااااا از اول نامزدیمون هیچ کمک نکرد بهمون، الان همش در میاد میگه من کمک پسرام میکنم و.... بعد همشم الکی بدون هیچی در میاد میگه دنبال جدایی نگردی، چون شوهرم همش بهشون پول میده، باباش هر چی قرض داشت شوهرم داد، 

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏