2777
2789

عزیزم واسه چه کاری میخوای

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم واسه چه کاری میخوای

مادرشوهرم یکسال پیش که حرفمون شد گفت وایسا برات یه دعایی بنویسم بفهمی با کی طرفی

یکساله خنده رو لبام نیومده 

همش غم و غصه ومشکلات رسخته رو سرم زندگیمون خراب و تموم شده....

خداجونم هوامونو داشته باش .آمین

من دانسته جبهه میگیرم 

با ارتباط با دعانویس پرده بین اجنه و انسان برداشته میشه و اجازه دخالت تا چند نسل شما بهشون داده میشه 

چندین نفر و با چشم دیدم که بچه عاشون تاوان حماقت والدین شونو دیدن 

از بنده گفتن بود خودت میدونی 

ولی از خدا بخواه نه از خلق خدا ✋🏻

اگه فرصتی برای خوشحال کردن مردم داری، این کار رو انجام بده.گاهی اوقات اونا تو سکوت مبارزه میکنن شایدعمل مهربونی تو بتونه روزشونو رقم بزنه✨💛
مادرشوهرم یکسال پیش که حرفمون شد گفت وایسا برات یه دعایی بنویسم بفهمی با کی طرفی یکساله خنده رو لبا ...

برو کانال farsi tarot تو یوتیوب سرچ کن. درمورد باطل کردن طلسم حرف زده

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
مادرشوهرم یکسال پیش که حرفمون شد گفت وایسا برات یه دعایی بنویسم بفهمی با کی طرفی یکساله خنده رو لبا ...

دعا رو با دعا باطل نکنید 

روش های خیلی زیادی داره 

پرس و جو کنید خیلی سریع به نتیجه میرسید 

اگه فرصتی برای خوشحال کردن مردم داری، این کار رو انجام بده.گاهی اوقات اونا تو سکوت مبارزه میکنن شایدعمل مهربونی تو بتونه روزشونو رقم بزنه✨💛

عزیزم میتونی ۴۰ شب سوره بقره گوش بدی یا بخونی میگن کامل باطل میکنه

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
من دانسته جبهه میگیرم  با ارتباط با دعانویس پرده بین اجنه و انسان برداشته میشه و اجازه دخالت ت ...

بخدا من نمیخوام که دعا بنویسم

میخوام دعایی که واسم نوشته شده رو باطل کنم،همین...

بخدا من نمیخوام که دعا بنویسم میخوام دعایی که واسم نوشته شده رو باطل کنم،همین...

دعا نمیخواد قشنگم با چیزای دیگه باطل میشه 

اونی که برات نوشته قشنگگگ یه روزی به غلط کردن میوفته مطمئن باش

برو کانال farsi tarot تو یوتیوب سرچ کن. درمورد باطل کردن طلسم حرف زده

تازه رایگان هست الان بری پیش دعانویس کلی پول الکی میگیرن هرکدومشون هم که من دیدم همه دروغگو و گناهکارن. 

مادربزرگ شما هم پیش دعانویس رفته دعا گرفته درسته؟ این یعنی دعانویس ها آدمهای ناجوری اند و شما پیش همینا بری هیچ فایده ای نداره. 

نکته بعدی و مهم... هرچی رو باور کنی اثرش رو میبینی. 

@razee_khastan بیا این کانال تل گرام درمورد چیزای خوبی حرف زده برای مشکلات 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
عزیزم میتونی ۴۰ شب سوره بقره گوش بدی یا بخونی میگن کامل باطل میکنه

آیت الکرسی میخونم،قل اعوذو برب الناس میخونم، فقط یه روز دلمو اروم میکنه فرداش دوباره همون آش و همون کاسه