2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استخدام ک خیبیییلی شرکت تو تهران هست که باید بری مصاحبه

ولی عالی بشی میتونی مهاجرت کنی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

استخدام ک خیبیییلی شرکت تو تهران هست که باید بری مصاحبه ولی عالی بشی میتونی مهاجرت کنی

پس باید علاوه بر مهارت مدرک دانشگاهی هم داشت مثل رشته ی مهندسی نرم افزار؟

اگه بخواهی به طور جدی برنامه نویسی رو یاد بگیری باید هزینه کنی،من یکی رو میشناسم که استاد دانشگاه هستن کلاس مجازی برگزار میکنن،واقعا عالی تدریس میکنن تا هر سطحی هم بخواهی میتونن تدریس کنن

پس باید علاوه بر مهارت مدرک دانشگاهی هم داشت مثل رشته ی مهندسی نرم افزار؟

نه نه فقط مهارتت عالی باشه

شوهر من هی میکه وقت بزار براش

فعلا ک باردارم‌نمدونم چکنم

اگ انرژیشو داری شروع کن ب یاد گیری

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

حتما خیلی ممنون😍

موفق باشی

اگه بخواهی به طور جدی برنامه نویسی رو یاد بگیری باید هزینه کنی،من یکی رو میشناسم که استاد دانشگاه هس ...

سلام ببخشید برا منی که صفرم چقد باید هزینه کنم و اینکه حدودا چقدر طول میکشه یادش بگیرم و کار کنم؟

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖
سلام ببخشید برا منی که صفرم چقد باید هزینه کنم و اینکه حدودا چقدر طول میکشه یادش بگیرم و کار کنم؟

عزیزم من دقیق هزینه ها رو نمیدونم ولی من یه دوره رفتیم ۴ نفر تو کلاس بودیم نفری ۲ تومان هزینه کردیم،واقعا مفید و خوب بود برام

عزیزم من دقیق هزینه ها رو نمیدونم ولی من یه دوره رفتیم ۴ نفر تو کلاس بودیم نفری ۲ تومان هزینه کردیم، ...

یعنی بدون گذروندن درس تو دانشگاه و بدون هیچ پایه ای میشه یاد گرفت از صفر...شما الان کار میکنید؟ممنون میشم اگه اطلاعات بیشتر داری به هم کمک کنی احتیاج به کار و درآمد دارم به پوچی رسیدم🙏🏻🙏🏻

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖