2777
2789

پسرعموی شوهرم هنوز بچه ش دنیا نیومده بود در اثر سهل انگاری خودش فوت کرد.خانمش بعد چند سال ازدواج کرد.پدر مادر پسره نوه رو از مادرش نگرفتن.خانمه دخترش روهم با خودش از ایران برد.الان سوئد زندگی میکنن و دخترش ۱۰ ساله شده.عموی شوهرم میگفت توی فرودگاه عروس سابقش موقع رفتن مثل ابر بهار همپای خانواده شوهرسابقش اشک می ریخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به دلت صبر بده .تنها زندگی میکنی😞

ممنونم بله تنها چیزی که دارم خداروشکر یه خونه ۶۰متری هست و حقوق کمیته و یارانه منو پسر۹سالم باهم زندگی میکنیم ولی هیچکس ندارم خانوادم وقتی ۵سالم بود فوت شدن مادربزرگم منو بزرگ کرد 

خدایا راضی ام به رضای تو میشه برای شادی روح همسرم صلوات بفرستین😔💔
فقط میتونم بگم خدا سر هیچکس نیاره من که دارم داغون میشم 😭

عزمزمه خدا بهت صبر بده

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
ممنونم بله تنها چیزی که دارم خداروشکر یه خونه ۶۰متری هست و حقوق کمیته و یارانه منو پسر۹سالم باهم زند ...

خانواده شوهرت  بعدش فوتش نگفتن خونش اینا برا ماهه

یا چیزی نگفتن

باز خداروشکر خونه داری  

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
خانواده شوهرت  بعدش فوتش نگفتن خونش اینا برا ماهه یا چیزی نگفتن باز خداروشکر خونه داری   ...

مادرش مریضه خونه برادرشوهرم هستن فقط یه برادر شوهر دارم که میدونه من چندین سال پیش طلاهام فروختم و همسرم وام گرفت این خونه رو خریدیم 

درگیر زندگی خودشونن نه میتونن کمکی کنن و نه اذیت میکنن 

خدایا راضی ام به رضای تو میشه برای شادی روح همسرم صلوات بفرستین😔💔
زن داداشِ زن عموم تو ۲۳ سالگی با یدونه دختر بچه شوهرشو از دست داد و چند سال بعد با برادرشوهرش ازدواج ...

تو فک میکنی اون خوش بخته چاره ای نداره جز وانمود کردن تو مگه تنهایی های اونو دیدی قضاوت نکنین