2777
2789
عنوان

هم گروه شدن دانش آموز زرنگ با دانش آموز تنبل در دوره اول متوسطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 29 پست

اینطوری دخترتون هی برای همکلاسی هاش ک ازش پایین ترن توضیح میده و درس برای خودش هی تکرار میشه هی واسه اونا تمرین حل میکنه و هی واسه خودش تکرار مبشه. مثلا چهارتا دانش اموز زرنگ تو یه گروه باشن چی از هم یاد میگیرن؟

معلم ها خودشون میدونن چیکار کنن که همه بچه ها در کنار هم سطح کلاس رو بالا ببرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جوری از این بنده خدا ایراد میگیرید انگار تا حالا همچنین چیزی به گوشتون نخورده

حالا ایشون نمیخواد بگه بچه من خاصه، می‌ترسه بی مبالاتی اونا نسبت به درس روی اینم تاثیر بذاره، یا حس رقابت‌ش کم بشه

طبیعیه خب نگران بشه

ولی این روند همیشه بوده تو مدارس، چیز جدیدی نیست

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

دختر شما اگر بخون باشه میخونه و دوستش رو هم میکشه بالا 

هر کدوم از بچه ها تو یه چیزی استعداد دارن. 

منم زمان دبیرستان  یه درسم ضعیف تر بود و با یه دوستم هم گروه بودم همون باعث شد پیشرفت خیلی خوبی تو اون درس کنم و نمره ام خیلی بالا بره 

قطعا معلمش میدونسته چیکار کنه چه ایرادی داره دخترتون به دوستش کمک کنه و باعث رشدش بشه. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

واقعا نمیدونی یا چی؟

دختر خانوم زرنگت رو با ضعیفا گزاشتن که کمکشون کنه

جه عیبی داره؟

بعدشم تنبل و زرنگ نداره 

هرکسی تو ی چیزی استعداد داره 

دخترت هم راهنماییه بچه ک نیس 

این کارا چیه؟

یه جوری از این بنده خدا ایراد میگیرید انگار تا حالا همچنین چیزی به گوشتون نخورده حالا ایشون نمیخواد ...

ببر مدرسه نمونه ثبت نام کنه یا غیر انتفاعی کی جلوشو گرفته؟

👈🤷👉

عزیزم هنوزروزاول هست وبچت کلاس هفتم هست ازکجامیدونی کدوم بچه تنبله کدوم زرنگ؟؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

واقعا نمیدونی یا چی؟ دختر خانوم زرنگت رو با ضعیفا گزاشتن که کمکشون کنه جه عیبی داره؟ بعدشم تنبل و ...

با مشاور حرف زدم ، گفت ضعیف میشه بزودی. درضمن مدرسه غیرانتفاعی هستش، همکلاسی هاش رو هم همه رو میشناسم. معلم ریاضی ش برداشته دختر منو گذاشته با تنبل ترین ها. چه کمکی عزیز جان؟ اون بچه ای که من بهتون گفتم تنبله، اصلا دلش نمی‌خواد درس بخونه. خودش و خانواده ش رو میشناسم

یه جوری از این بنده خدا ایراد میگیرید انگار تا حالا همچنین چیزی به گوشتون نخورده حالا ایشون نمیخواد ...

فدات شم عزیزم. از قدیم گفتن  هرکسی از ظن خود شد یار من، 

چقد بد بود حرفت 😐 تنبل و زرنگ 

حرفم بده و زشت؟! بچه ی کلاس هفتمی که فکر حاملگی و دوست پسر طرفدار بلک پینک و این مزخرفات هست بد نیست؟! اون وقت دختر من خاص و باکلاس نیست ، هارواردی هم نیست ، اما توی این فکرا هم نیست. بیشتر به فکر درس خوندن و ورزش و موسیقی ه. چرا آدما رو قضاوت میکنید؟

حرفم بده و زشت؟! بچه ی کلاس هفتمی که فکر حاملگی و دوست پسر طرفدار بلک پینک و این مزخرفات هست بد نیست ...

خب منم کلاس ششم سرگروه کسی بودم که چند روز بعد با دوست پسرش فرار کرد! پدرش سکته قلبی کرد! ولی تمام صحبت هامون در حد کار گروهی بود.نه من روی اون تاثیر داشتم و نه اون روی من.یجورایی مثل همکار بودیم. تا جایی که وظیفه خودم میدونستم کمکش میکردم.تازه خیلی برای خودش و پدرش ناراحت شدم.برای همین پرسیدم ارتباطشون قراره بیشتر از این(گفت و گوی درسی و کار عملی) بشه؟

تازه اون سال کلی قبولی تیزهوشان هم دادیم.ولی به هرحال آدم های مختلفی توی یه مدرسه وجود دارن‌.در آینده ممکنه بیشتر با افراد مختلف مواجه بشه.

ولی اگه اعضای گروه توی کارهای گروهی کاهلی میکنن و از زیر کار در میرن، حتما باید پیش دبیر اعتراض کنه.

فقط توی یک درس اینطور گروه بندی شده؟ تا جایی که یادمه هر درس، دبیر جدا داشت و گروهبندی جدا. تا ابتدایی معلم ما رو گروهبندی میکرد.اما متوسطه اختیاری بود.