سلام دوستان امشب رفتم برای دخترم لوارم تحریر بگیرم به اصرار دخترم یه کتاب کار درس فارسی خرید ریاضی هم میخاست بخره که بهش گفتم بزار ببینیم این کتاب خوبه یا نه بعد میایم اونم میخریم....اومدم خونه میبینم پشت کتاب روی قیمت یه بر چسب زدن با قیمت دو برابر قیمت روی کتاب....یعنی ۴۵ هزار رو فروختن ۹۰ هزار تومن....خیلی دلم سوخت یعنی من با این پول میتونستم دوتا کتاب برای دخترم بخرم ولی فقط یکی خریدم....واقعا دزدی چیه؟ کسی جوابگو هست ؟ به نظرتون نباید اعتراض کنم ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چند روز پیش شوهرم یه خودکار از مغازش آورد داددخترم دخترم نخواستش من برش داشتم شوهرم گفت تو خیلی خودکار داری بدینش خودم منم یواشکی جوهر خودکارو با جوهر خودکار خودم که خوب نمینوشت عوض کردم گذاشتم رو اپن تا شوهرم ببرش به دخترم که گفتم اون گفت من قبل از تو جوهرشو با یه خودکار قدیمیم عوض کرده بودم،یادمون افتاد اینجا ایرانه