2777
2789
عنوان

لکه بینی در اواخر هفته پنجم

243 بازدید | 19 پست

خانما سلام

من امروز یبار ترشح سفید دارم یبار میرم میبینم یکمی ترشح قهوه ای کم رنگ دارم ... بنظرتون دارم پریود میشم یا همون سقط میکنم منظورمه؟؟ درد هم ندارم خداروشکر فقط خیلی خسته است بدنم 😒😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم،،باردار هستین؟؟؟

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     
نه گلم باردار نبودم 😂

😂😂

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     
چقد عجیب پس اون ۳تا بی بی چک؟!!

نمیدونم والله 😑😑 به بینایی چشمام هم شک کردم 🤦🏻‍♀️🥺 دیگه بیخیال شدم فقط همون ماه بود البته اینم بگم خطا کم رنگ میفتادن شایدم همون اول سقط شد چون پربودیم مثل همیشه نبود دکتر هم نرفتم ببینم چه خبره

نمیدونم والله 😑😑 به بینایی چشمام هم شک کردم 🤦🏻‍♀️🥺 دیگه بیخیال شدم فقط همون ماه بود البته اینم ...

ان شاءالله که سقط نبوده اگر بچه دوست داری الهی هرچ زوتر خدا بهت عطا کن به منم همین طور منم ۴ماه پیش  بچمو تو ۳۹هفتگی از دست دادم خیلی سخته خیلی الان به فکر بارداری دوبارم البته با دارو محرک تخمک گذاری باردار میشم پلی کیستیک هستم

ان شاءالله که سقط نبوده اگر بچه دوست داری الهی هرچ زوتر خدا بهت عطا کن به منم همین طور منم ۴ماه پیش& ...

أخ عزیز دلم خدا بهت صبر بده ان شاء الله و خدا دامن تو رو هم سبز کنه 

من خودم یه دختر دارم خداروشکر شوهرم بعضی وقتا بسرش میزنه باز بچه میخواد میگه با هم بزرگ شن 

دوستمم هم اینطوری شد مثل تو دقیقا یه هفته مونده به زایمانش بچه اش تو شکمش مرد بعد یک سال و خورده دوباره اقدام کرد و باردار شد الانم دخترش یک و نیم سالشه نگران نباش خدا بزرگه عزیزم

أخ عزیز دلم خدا بهت صبر بده ان شاء الله و خدا دامن تو رو هم سبز کنه  من خودم یه دختر دارم خدار ...

ممنون عزیزم الهی آمین 

خدا دخترتو واست حفظ کنه ان شاءالله

والله من میخوام آبان ان شاءالله اگه قسمت بشه و خدا بخواد اقدام کنم میرم تو ماه پنجم بعد زایمان میدونم زود ولی تحملم تموم شده واقعا واسم دعا کن

ممنون عزیزم الهی آمین  خدا دخترتو واست حفظ کنه ان شاءالله والله من میخوام آبان ان شاءالله اگه ...

ان شاءالله عزیزم خودمم درکت میکنم میدونی من خودم بعد دو سال یبار باردار شدم چقدر خوشحال بودیم من و شوهرم بعد هفته هفت بود رفتم برای سونو که دکترا تشخیص دادن خارج رحمه من رو یه هفته بستری کردن تو بیمارستا و چقدر غصه خوردم و چقدر گریه هم کردم حتی یادمه نیمه شعبان هم بود دیگه بیخیال دکتر رفتن شدم تا اینکه بعد هشت ماه خودبخود بدون دارو و.... باردار شدم خداروشکر

اگه شرایط و پولشو دارین برین مشهد از امام رضا بخواه ما فقط رفتیمدقیقا وقتی برگشتم دیگه پریود نشدم رفتم تست دادم باردار بودم