2777
2789
عنوان

لکه بینی در اواخر هفته پنجم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 19 پست
ان شاءالله عزیزم خودمم درکت میکنم میدونی من خودم بعد دو سال یبار باردار شدم چقدر خوشحال بودیم من و ش ...

منم بعد ۴سال انتظار باردار شدم دوقولو که قل اول تو هفته هفتم قلبش وایساد قل دوم تو ۳۹هفته واسه هر دوتاش من جیگرم خون شد خیلی سخته کل وسایلشو خریده بودم با ساک لباس رفتم بیمارستان ولی کفن قسمت پسرم و خودم شد بعدش قبرستون هیچ حسی نداشتم هیچ ارزش واسه خودم نذاشتم انگار نه انگار زایمان کرده بودم مادرم نبود اصلا استراحتم نمیکردم الان خداروشکر بهترم

ولی یه گوشه قلبت همیشه خالی خودم میگفتم کاش هفته پایین تر سقط میشد تا اینطوری دم آخری فوت بشه و واسه شوهری که عاشق بچه بود به جای خریدن گل و شیرینی خریدن کفن سهمش شد😔😔😢

منم بعد ۴سال انتظار باردار شدم دوقولو که قل اول تو هفته هفتم قلبش وایساد قل دوم تو ۳۹هفته واسه هر دو ...

عزیزم خیلی سخته ... علتش چی بود؟؟ بعد اون قل اول رو چکار کردی موند یا سقطش کردی؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی سخته ... علتش چی بود؟؟ بعد اون قل اول رو چکار کردی موند یا سقطش کردی؟؟ 

گفتن خودش جذب میشه که همین طور هم شد علتش قل اول ایست قلبی بود ولی وقتی قل دوم دنیا اوردم دیدم کبودشده و ۳دور بند ناف دور گردنش پیجیده و ماما گفت جفتت طبیعی نیست و مشکل داره

دکتر گفت یک بار چیزی نیست ولی اینبار باید مراقبتات بیشتر بشه و زوتر ختم حاملگی میدم باید سزارین کنی

آزمایش پاتولوژیک جفتم دادم که توش یه نوع عفونت بود که مال خود بچه بود و من هیچ نقشی توش نداشتم 

گفتن خودش جذب میشه که همین طور هم شد علتش قل اول ایست قلبی بود ولی وقتی قل دوم دنیا اوردم دیدم کبودش ...

این دوستم دچار مسمومیت بارداری شده بود ان شاءالله بعدی رو که باردار شدی بسلامتی بچه ات رو بغل میکنی و یه روز همه فکر و ذهنت کارکردن یا کار نکردن شکم بچه ات 😂😂