banokazemi مدیر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 218 عنوان کیا واکسن زدن؟ دستا بالا .. در ضمن ی سوال.. | مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 21 پست دستتون درد گرفت اولان؟از همین واکسن بدم میادیادمه ابتدایی ک بودم واکسن زدم بعدش کل روز دستم عین چوب خشک بود نمیتونستم تکون بدم چون درد میگرفت بعد تازه دست راستم هم بودالان باز خب دست مخالفه زیاد استفاده نمیکنم ازش ک درد بگیره 1400/07/03 | 00:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۶۴gholbanooo عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 4307 خوبه عوارض نداشتی؟بعد سینوفارم زدی؟ سینوفارم زدم نه عوارض نداشت خدارو شکر مایعات زیاد خوردم بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
banokazemi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 218 سینوفارم زدم نه عوارض نداشت خدارو شکر مایعات زیاد خوردم آهاا خب الحمدللهمنم سینوفارم زدم بعد میگم شما هم اینجوری بودی ک دو سه روز اول زود زود تشنه ات میشد؟
۶۴gholbanooo عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 4307 آهاا خب الحمدلله منم سینوفارم زدم بعد میگم شما هم اینجوری بودی ک دو سه روز اول زود زود تشنه ات میشد ... ممنونم❤🙏قبلا شنیده بودم میگفتن بعد واکسن مایعات زیاد بخورین منم از وقتی که رسیدم خونه مایعات زیاد خوردم خیلی احساس تشنگی نمیکردم بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
banokazemi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 218 ممنونم❤🙏 قبلا شنیده بودم میگفتن بعد واکسن مایعات زیاد بخورین منم از وقتی که رسیدم خونه مایعات زیاد ... اهوممنم شب اول زیاد میخوردمولی خب بدبختی همش در رفت و آمد بودم
۶۴gholbanooo عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 4307 اهوم منم شب اول زیاد میخوردم ولی خب بدبختی همش در رفت و آمد بودم 👍🤣🤣🤣🤣خداروشکر واکسن عوارض زیادی نداره بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
hasti331 عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 7197 من تا یکی دو ساعت جاش درد میکرد اوکی شدم خداروشکر خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
banokazemi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 218 من تا یکی دو ساعت جاش درد میکرد اوکی شدم خداروشکر خداروشکر