2777
2789
یکی از اشناهام پدرش با یه زن متاهل به مادرش خیانت کرده 💔👩‍🦯

میرم به شوهر زنه میگیم ولی رفتار انسان دوستانه ای نیس

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان که شاهد زندگی به این‌تلخی هستید آیندتون خراب نشده ؟

اینده به کنار روحیه میبینی چه اسیبی میبینه

ادم خورد میشه میشکنه

بابا لایک نکنید دیگ پستامو ای بابا😫😕😑🥺
یعنی هیچ کاری نمیکنه باباتم به خیانتش داره ادامه میده خیلی شیک ؟

دقیقاااا

اگه بدونی زبون اون بیشرف چقد درازه..انکار مامان بدبخت منه که داره خیانت میکنه نه اون

با یه زن هرزه شوهر دار چند ساله دوسته...

میرم به شوهر زنه میگیم ولی رفتار انسان دوستانه ای نیس

خیلیم انسان دوستانس همونقدز که پدر این ادم مقصره اون زن خراب و ببخشید دور از جون جمع ه‌رزه مقصره 

لعنت به اینجور مردا خب آبروی زنه رو ببرید برید در خونش به شوهرش بگین ازش شکایت کنید

واقعا نمیدونم این ادما چ مرگشونه انقدر امار خیانت بالا رفته که خدا میدونه

حالم داره بهم میخوره از این دنیای مضخرف نکبت :///

الان که شاهد زندگی به این‌تلخی هستید آیندتون خراب نشده ؟

هر روز هرروز دعواس...

بخدا مرض اعصاب گرفتیم..این که میببنم چقد لجنو کثافته بعد جلو بقیه از خداوپیر پیغمبر میگه بیشتر اتیش میگیرم...

راه به راهم تهمتای خیلییی ناجور به هممون میزنه..کارایی که خودش میکنه رو بیشرف به ما نسبت میده

خبر مرگش بیاد ایشالله😑

هر روز هرروز دعواس... بخدا مرض اعصاب گرفتیم..این که میببنم چقد لجنو کثافته بعد جلو بقیه از خداوپیر ...

خدا صبرت بده عزیزم خیلی وحشتناکه این موضوع 💔

بی ایمان شدن دیگه به هیچی اعتقاد ندارن تاثیر نت و فیلمای مستهجن هم هست البته مخصوصا سریال‌های مزخر ...

بستگی به ذاتم دارع

من هزاران هزار تا فیلمم ببینم هیچ وقت حاضر نمیشم همچین غلطی کنم

من با ی نفر حرف میزنم که حتی ازش خوشم میاد حتی دوسشم ندارم نمیخوام سمت ادم دیگه ای برم

نمیدونم واقعا خدا کمکمون کنه جامعه واقعا خراب شده

لعنت به اینجور مردا خب آبروی زنه رو ببرید برید در خونش به شوهرش بگین ازش شکایت کنید

نمیشناسییی بابامو

یه کثافت لجن روانیه..روانییییی

دست بزن داره افتضاحح..همین الانش با چاقو میوفته به جونمون میخواد یکیو بکشه چه برسه به این که بخوایم بریم به شوهر اون هر..زه بگیم..

میگه به اون زن پاک تهمت نزنین😑😑😑...یه دفعه دراومد به خواهر ده سالم گفت که اون زن خداس به صورت یه ادم اومده خودشو به من نزدیک کرده

نمیدونی چه گوه خوریایی که نمیکنه

نمیشناسییی بابامو یه کثافت لجن روانیه..روانییییی دست بزن داره افتضاحح..همین الانش با چاقو میوفته ب ...

زن پاککککک وای خدا الان سکته میکنم اط شدت حرررررص

زن پاککککک وای خدا الان سکته میکنم اط شدت حرررررص

جای من باشی چی میگییی

بخدا بیشتر از این که از کاراش حرص بخورم از این حرفاشه که ادم عصبی میشهه...چقد دوست دارم یه روز ابروی هردوتاشون بره...یعنی اون روز میرسه خدااا😭😤😤😤

منم مثل خودتم از تنهایی یا فقر یا هر نیازی بمیرم خیانت نمیکنم لااقل اول جدا شن بعد لعنتیای بی وجد ...

اصن هر مشکلی دارن چرا حرف نمیزنن حلش کنن 

بعدشم به قول شما ته تهش راهی نبود جدا شن هر غلطی خواستن بکنن

بعضی ادما انقدر تو کثافت فرو میرن که دیگه ادم نمیدونه چی بگه🤦🏻‍♀️

جای من باشی چی میگییی بخدا بیشتر از این که از کاراش حرص بخورم از این حرفاشه که ادم عصبی میشهه...چقد ...

چرا ابروشو نمیبری ای خدا 😑😑😑😑😑