2777
2789
چیزی مصرف میکنه ؟

نه..میگم بهت روانیه روانییی یه ادم مریضه به تمام معناس

هیچکس نمیدونه این چه جور جونوریه بسکه جلو همه میاد از خدا پیر پیغمبرو رهبر حرف میزنه و بقیه رو نصیحت میکنه..

بقران تو فامیل ما معروفه به یه ادم پاکو خانواده دوست در صورتی که یه لجن بیشتر نیس

بعضیا همسرشونوودوس دارن ولی دلشون تنوع میخواد دوس دارن هم زندگی مشترک داشته باشن هم معشوقه لجنن.. ...

اینا اکثرشون همون ادمایی ان که قبل ازدواج دوس دختر دوس پسرای رنگارنگ داشتن 

موقع ازدواجم میگن هر چی بوده گذشته مهم الانه :/

بابا لایک نکنید دیگ پستامو ای بابا😫😕😑🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم دیدم چن تا خانم که شوهراشون خیانت میکردن ولی میگفتن زنمونو دوس داریم طلاقشم نمیدیم نکبتای ه ...

خدا از رو زمین برشون داره زنا ضعیفن یا دلسوزن یا مادرن دلشون برای زندگی میسوزه میمونن میسوزن و میسازن

حداقل خدا بهشون رحم نکنه آشغالا رو 

نه این فیلمشه نمازم نمیخونه حتی فقط بلده گو..ه خوری کنه

امیدوارم مادرت زودتر تصمیم بگیره جدا شه یا پدرت شر عقل بیاد 

مادرت له میشه زیر بار این خیانتا پوف

من نیستم ولی طرف سه تا بچه داره به نظرت مادری حاضر میشه سه تا بچشو ول کنه بره؟

خب ميتونه ٣ تا بچه رو زير دست يه خيانتكار بزرگ كنه

بچه هاشم مثل پدرش بشن

همون نازنین سابقم (nazaniiiin) گویا اختیار پولمو نداشتم ترکیدم 😂 (( من دیگه اون اوس موسی سابق نیستم ))🤪
نمیشناسییی بابامو یه کثافت لجن روانیه..روانییییی دست بزن داره افتضاحح..همین الانش با چاقو میوفته ب ...

عزیزم اگه مادرتون با این قضیه کنار اومده و قصد جدایی ندارع شما سعی کنید بیشتر بهش آرامش بدید کمکش کنید ک خلأ پدرتون رو با شما جبران کنه چون میگید پدرتونم ک مشکل اعصاب دارع پس بهتره زیاد سر به سرش نذارید چون بیشتر باعث سلب آرامش شما میشع، یه مدت کاری بهش نداشتع باشید شاید بهتر شه، هرچی بیشتر پا پیچش بشید اونم بیشتر لج میکنه و در عین حال اون زن براش عزیزتر میشه، تو این شرایط هوای مادرتونو بیشتر داشته باشید کمکش کنید آروم باشه، ولی اگر قصد جدایی داره ک دیگه بحث فرق میکنه

میشود بار دیگر متولد شد اما اینبار از خودت 
خب ميتونه ٣ تا بچه رو زير دست يه خيانتكار بزرگ كنه بچه هاشم مثل پدرش بشن

چی بگم والا منم اصلا موافق این کار نیستم ولی اکثر زنایی که دیدم بچه داشتن راضی نمیشدن

عزیزم اگه مادرتون با این قضیه کنار اومده و قصد جدایی ندارع شما سعی کنید بیشتر بهش آرامش بدید کمکش کن ...

قصد جدایی که به هیچ عنوان نداره...

والا ما اصلا کار به کار بابامون نداریم بمیره هم فرقی به حالمون نداره..اونه که راه براه میاد تهمتای ناجور حرفای زشت به مامانم میزنم..از این میسوزیم ما

منم تنها کاری که میتونم بکنم اینه که به دردو دلاش گوش کنم حرفیم که میخوام بزنم میگه تو دخالت نکن به تو مربوط نیس..از اون طرفم وقتی میشینه باهام حرف میزنه از کارای بابام میگه من بیشتر پر میشم دلم میخواد برم سر بابام خالی کنم..

کارای هیچکدومشون برام قابل درک نیس بخدااا..منم روانی شدم این وسط

قصد جدایی که به هیچ عنوان نداره... والا ما اصلا کار به کار بابامون نداریم بمیره هم فرقی به حالمون ن ...

حق داری عزیزم، پیش یه مشاور خوب برو شاید تونست یه راهکار خوب بهتون بده

میشود بار دیگر متولد شد اما اینبار از خودت