2777
2789
عنوان

داییم دبیر علوم اجتماعیم ،فردا جلسه اول.....

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 20 پست

خودش پی دی اف کتابو داره حتما ی کم در موذد فصل های کتاب توضیح بده ازشون بپرسه از سالای قبل چی یادشونه.همون معرفی هم طول میکشه.از هفتما مثلا من میپرسیدم از کدوم مدرسه اومدن دبیر سال قبلشون کی بوده.در مورد تاریخ و لزوم یادگیریش میتونه حرف بزنه یا استفاده هایی که از جغرافی تو زندگی روزمره میشه کرد که اینا میشه دلیل یادگیری درس علوم اجتماعی .کلا بزاره بچه ها حرف بزنن نظراتشون بگن با هم اشنا یشن

همتای مامانم بودم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزاره دانش آموزا بفهمن سال اول تدریسشه. خودشو بالا بگیره

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
پایه هفتم و هشتم و نهم،۲۵نفر

بعد این که حرفاش تموم شد از بچه ها بخواد بایستن و خودشونو معرفی کنن و در حد یه جمله انتظاری که از کلاس دارن رو بگن

معلمم هم اونارو جمع کنه پای تخته بنویسه بعد انتظارات خودشو بگه

لطفا برام صلوات بفرستین💙
چی بگه مثلا؟

اول از خودش بعد طرز تدریس و امتحان گرفتن بعد بچا خودشونو معرفی کنن ...

معلم ریاضی خواهرمم پارسال سال اولی بود کل زنگو درباره آیندشون باهاشون حرف زده بود از اینکه حدفشون از درس خوندن چیه ...صرفا برا موفقیت نباید درس بخونن و اینا...همه دانش آموزا باهاش رفیق شده بودن...امسال خدا خدا میکردن دوباره کلاس اینارو برداره که برداشته مثل اینکه...

معلم های اینجوری خیلی خوبن

من کویری خشکم اماساحلی بارانیم....ظاهری آرام دارد این دل طوفانیم!!