2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین شوهرم خیانت کردهههه بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 60 پست
با یه بچهههه ای خدااا چیکار کنم اوندفه یکی‌اخرشب است داده بود باهات قهرم و خدافظ منم شمارشو برداشتم ...

بچه هست که هست نمیخوای که به خاطر بچه به پای اون مرد بمونی آخرشم بچه بزرگ شه طرف باباشو بگیره 

)زندگی مادرشوهرم ) تاپیکشو دارم نوشتم دعوا پدرشوهر مادرشوهر

یه کاری نن چند سال دیگه شوهرت تو روت برگرده بگه نمیخوامت جدا شو 

اون موقع هم سن و سالی ازت گذشته نه جون کار کردن داری نه دور از جون پدر مادری

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو گوه خوردی حرومزاده  وااااای آتیش میگیرما   اصن بگو من مهریمو  میخوام تو هم برو ...

میترسم با یه بچه چیکار کنم آخه توبگو اگه میخاسته از زیر زبون دختره چیزی در بیاره چرا واتساپش قفل کنه چرا بمن نشون نداد اصلا چحوری فامیل اینو می‌دونه اینم گفته ببخشبد عزیز دلم تولدت یادم رفته بود دارم اتیشششش میگیرم اون دختره  هم خطش خاموشه عکسم یادم رفت بگیرم از پیاما اونم زود پاکیددحالم بدههه

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
منه خر چیکار کنممم با یه بچههه

عزيزم ربطي ب بچه نداره اين اقا داره خيانت ميكنه و متعهد به زنش نيس 

تا اخر عمر هم هميشه بهش مشكوك ميموني و اعتماد نداري ادامه دادن اين زندگي به صلاحت نيس 

البته اين نظر منه و من جاي تو بودم جدا ميشدم و كاري ميكردم به غلط كردن بيوفته 

بچه هست که هست نمیخوای که به خاطر بچه به پای اون مرد بمونی آخرشم بچه بزرگ شه طرف باباشو بگیره  ...

همین الان گف خب برووووو من کردمششش میخامش خداات

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
میترسم با یه بچه چیکار کنم آخه توبگو اگه میخاسته از زیر زبون دختره چیزی در بیاره چرا واتساپش قفل کنه ...

برو خونت بچه رو هم بسپار به همون باباش 

ریلکس زندگی کن اززش آتو بگیر واسه طلاق مدرک میخوای واسه خیانت از چتاش فیلم بگیر خودتم داخلش حرف بزن تا میتونی مدرک جمع کن الانم برو مهریتو بذار اجرا اگه گفت چرا این کارو کردی بگو دوس داشتم مث تو ک با این و اونی کردیش برو بگیرش منم مهریمو میخوام طلاقم نمیگیرم عزیززززززم ایتا رو جوری بگو تا ماتحتش آتیش بگیره

وااااااايييييي 

چقد وقيح و بي شخصيت 

مهرت چقده ؟؟؟😤😤😤 بذار اجرا پدرش و دربيار تا بفهمه نبايد همچين غلطي ميكرد 😤 

بچت چندسالشه ؟؟

اشتباه مادرشوهر منو نکن  اونموقع پدرش پشتش بود گفت بیا جداشو دوباره شوهرت میدم قبول نکرد گفت نه بچمو ول میکنم نه شوهرمو دوسش دارم و اینا پدرشوهرمم از جوونی دوس دختر داشنه هنوزم با این سنش داره و مادشوهرم محل نمیده و توهین میکنه  و مادرشوهرم الان دیگه نمیتونه جداسه چون کسی رو نداره جون کار کردنم نداره و پسرشم طرف باباشه

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
برو خونت بچه رو هم بسپار به همون باباش  ریلکس زندگی کن اززش آتو بگیر واسه طلاق مدرک میخوای واس ...

همه رو پاکید تو خونه 

پ چيكار كنه با اين شوهر بي مسعوليت و خيانتكار ؟؟؟

من کاری به این خانم ندارم ولی در کل مشاوره هم که بری یه جلسه میخوااد که باهمسر طرف مقابل حرف بزنه.ولی اینجا همه یه طرفه میرن قاضی.....واکتفا میکنن به چند تا جمله و فورا رای رو میدن.نکنین به خدا زندگی ها رو از هم میپاشونید 

باز ک از این کارا میکنه

پووووف حالم بده الان زنگ زده به مامانم داره میاد اینجا اینقد. پروعههههه