2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین شوهرم خیانت کردهههه بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارش کن خداشاهده بزن جرش بده

عرضشو ندارم بیاد فقط میگم دیگه نمیخام ببینمت تو آدم بشو نیستی کم مچتو نگرفتم تا اخر عمرم دیگه نمیتونم بهت اعتماد داشته باشم تو خونه زجه زدم اینارو بهش گفتم

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
ووواي اگ شوهر من بود تف هم نمينداختم تو صورتش😒

ای خدااا الان چی بگم بهششش منو خر دیدهه

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
بعضيا اينجا ادعاي روشن فكري دارن ولي اسي جون خيانت خط قرمز زندگي هست و هيچ توجيهي نداره 😊

اصلااا

وااااااايييييي  چقد وقيح و بي شخصيت  مهرت چقده ؟؟؟😤😤😤 بذار اجرا پدرش و دربيار تا بفهم ...

یکسالو نیم

ببین با طلاق تهدیدش کنه

طلاق نگیرا فقط تهدیدش کن 

بعد به شرطی اشتی کن برو خونت که همه چیش دستت باشه رمز گوشیش تموم پیامرسانا همه چی اکانت اینستا و تلش

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قَمَرِبَنی هاشِم..❤
چندبار ديگه هم مچشو گرفتي 😒 ولي ادم نميشه هيچوقت  الان التماستم كرد نبخشش

نمیکنمممم دارم دیونه میشمم

ببین با طلاق تهدیدش کنه طلاق نگیرا فقط تهدیدش کن  بعد به شرطی اشتی کن برو خونت که همه چیش دست ...

اینستا و تل نداره فقط واتساپ اونم صد تا قفل