2777
2789

زنداداش خرابش با یه پسره ای دوس بوده اینم فهمیده گوشی پسره رو گرفته و خطاشو اکانت روبیکاشم رو گوشیشه یکماهی هس اصلااا گوشیشو دست من نمیده واتساپشم قفل گذاشته الان خونه مامانم رفتم تو گالریش دیدم عکس یه دختره پیاماشم دیدم دختره نوشته بود سلام آقای صانحی خوبم شما خوبین تولدمو تبریک نگفتید همه گفتن اینم نوشته‌بود ببخشید عزیز دلم یادم رفته بود حوصلمو نداری باهام قهر کردی شماره دختره هم ورداشتم گوشیشو خاموش کرده بود رفتم خونه بهش گفتم این کیه میگه اون پسره ازینجا رفته میخام امارشو ازین بگیرم گفتم آخه پس از کجا میدونههههه تو آقای صانعی اگه بخاطر اون پیام میده چرا تو نوشتی تولدتو یادم رفته بودند عزیز دلم فامیلتو چرا میدونههه گوشیشم خودمو کشتم نداد دستم تو واتساپشم استوریاس بود تو مخاطباشم سه تا خطاش بود زده بود بیگی ۲!۳ منم گریه کنان اومدم خونه مامانم الان چیکار کنمممممم برم یا نه بمونم اینجا دیونه شدمممممم 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه چند بار مچشو گرفتی این دیگه درست بشو نیست جدا شو

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
اگه چند بار مچشو گرفتی این دیگه درست بشو نیست جدا شو

با یه بچهههه ای خدااا چیکار کنم اوندفه یکی‌اخرشب است داده بود باهات قهرم و خدافظ منم شمارشو برداشتم جلو خودش زنگیدم دختره گف خانوم از شوهر خودت بپرس خودشه کشت که این خط دزدیه

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

نه..برای چی بری؟بمون و به روت نیار ..زیر نظرش بگیر بزار فکر کنه حرفش رو باور کردی..سر فرصت دستش را رو کن البته اگر قصدت بعدش جدایی یا حداقل یه گوش پیچوندن اساسیه..اگر قرار الف به ب نرسیده آشتی کنی خودت رو کوچیک نکن چون روش باز مبشه

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
پاره کردنو بلدی یا نه؟ مهریه داری؟  چقدره؟ برو بذارش اجرا اول مهریتو  بگیر اگه نداد شکا ...

۱۱۴اخه من چجوری باور کنممم که این با اون دختره نبودههههه از کجا پس فامیلشو میدونهههه عزیز دلم گفتهههههه اینقد پرویهههه میگه بتوچه اصلا کردمشش میخامم بگیرمشش منو زد

۱۱۴اخه من چجوری باور کنممم که این با اون دختره نبودههههه از کجا پس فامیلشو میدونهههه عزیز دلم گفتههه ...

بگو گوه خوردی حرومزاده 

وااااای آتیش میگیرما  

اصن بگو من مهریمو  میخوام تو هم برو با یکی دیگه دوست شو حرف بزن بخند جلوش زنگ بزن مهررررریتم فردا بذار اجرااااااا