2777
2789
عنوان

داستان زندگی‌ من 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 42 پست
 درحد همین تهدید بسه دیگه فک کنم زنگ زدن زیاده رویه دختره چیگف

گفت تهمت میزنی چون نمیدونست من صدای ضبط کرده اونی ک لوش داده رو دارم عکس پروفایل باباش و براش فرستادم و ساکت شد 

همیشه من و شماتت میکرد ک تو تو پارتی اشنا شدی و اینجور جاها شوهر پیدا نکن 

بعد اونی ک لوش داد گفت ب خانوادش میگفت میره خونه خالش 

درحالی ک با خالش میرفتن پلن و مشروب خوری

پسره دروغ گفته بوده ک کات کرده و با کسی نیسش

ایشون بعد یمدت متوجه شده اما به هم جنس خودش خیانت کرده و به رابطه با پسره ادامه داده

کارش درسته؟؟

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره باید تاوان بده تو این دنیایی ک دخترو با بکارت میشناسن باید تاوان بده و بگیرتش حالا انتخابش اش ...

اونم دختره حرف شمام درسته 

من واقعا چون دختر درستی نبود امارشو دادم 

چون همیشه من و ب خاطر اینکه مث اونا پولدار نبودیم

بخاطر نحوه اشناییم 

بخاطر بیماری ای ک داشتم مسخره میکرد 

پشیمون نیستم از کاری ک باهاش کردم 

ولی ته دلم اونو مقصر نمیدونم

ایشون بعد یمدت متوجه شده اما به هم جنس خودش خیانت کرده و به رابطه با پسره ادامه داده؟؟

به نظر منم باید اونجا کلا قید پسررو میزد

اما حالا اشتباه کرده مونده

بنظرم الانم دیر نیسش   کلا قیدشو بزنه

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام
🤣😑اون دوتا رل بودن ایشون پریده وسطه رابطشون ها

من نپریدم منو گول زد گفت با کسی نیست 

وقتی فهمیدم خواستم برم گفت اونو نمیخاد و از سر عذاب وجدان باهاشه 

ب دختره میگفت نمیخامت دختره تهدیدش میکرد چاره ای نداشت 

بلاکش میکرد با خط جدید پی ام میداد

اونم دختره حرف شمام درسته  من واقعا چون دختر درستی نبود امارشو دادم  چون همیشه من و ب خا ...

مقصره این ماجرا اون دختر نیس

پسرس

اون دخترم اگه حرفی زده مسخره اعی کرده شماتتی کرده از ضعفه فرهنگی و بی لولیش بوده

همچین ادمای چیپی زیاد هستن

اما شما میتونستین مثه اون رفتار نکنین 

🥺🤍همین ک به پسره میگفتی کافی بود تا بدون رفته پیع لیاقتش

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

به نظر منم باید اونجا کلا قید پسررو میزد اما حالا اشتباه کرده مونده بنظرم الانم دیر نیسش  &nb ...

😶🤍دیقن

جلویه ضررو از هرجا بگیری نفعه

من نپریدم منو گول زد گفت با کسی نیست  وقتی فهمیدم خواستم برم گفت اونو نمیخاد و از سر عذاب وجدا ...

چ پیچیده🥲

بلاکش کردم  من فقط داستانش و گفتم

ایشالا فراموشش کنی عزیزم

توروخدا هیچوقت کسی و باور نکنید 

نتیجش میشه 

سه بار قصد خودکشی

بی خوابی

کاهش وزن شدید

از قیافه افتادن 

دلسرد شدن 

قرص اعصاب 

ادم اول از هرچیز باید خودشو دوست داشته باشه 

اینی ک تو گوش من زد 

ی روزی برای من میمرد 

اگه الکل یا ماسک نداشتم خودشو میکشت 

مشکوک ب کرونا بودم برا نذر میکرد 

ادما باری ب هر جهتن 

توروخدا هیچوقت کسی و باور نکنید  نتیجش میشه  سه بار قصد خودکشی بی خوابی کاهش وزن شدید ...

برگام 

واقعا پس آدم از کجا بفهمه طرف واقعا دوسش داره یا ن😐

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام
برگام  واقعا پس آدم از کجا بفهمه طرف واقعا دوسش داره یا ن😐

هوس هست تا عشق 

همیشه گوشه ذهنت ی درصد خطا برا هر ادمی ک کنارته بذار 

واقعا این ی گوشه ای از عذابایی بود ک من کشیدم

خلاصش و گفتم 

نمی ارزید