2777
2789

من دارم ۵ساله تو کابینت داره خاک میخوره 

حالا چطور

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مینویسید پلوپز یاد پلویز میفتم 😂😂😂😂

پروفایلم اون لحظه ایه که سیندرلا لنگه دیگه ی کفشو از جیبش در میاره میگه : نگران نباشین من لنگشو داااررررم 😅😍 قیافه نا مادری : 😲😲🙀🙀🙀🤬🤬😱😱😱
خریدم واسه جهاز میخوام ببینم خوبه یا ن؟ اصلا باهاش کار نکردی؟

منم برای جهازم خریدم 

اصلا کار نکردم باهاش 

سرخ کن پلوپز زودپز هر سه ویداس ولی فقط داره خاک میخوره خدا منو ببخشه

کلا برقی هام رو ویداس خریدم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
منم برای جهازم خریدم  اصلا کار نکردم باهاش  سرخ کن پلوپز زودپز هر سه ویداس ولی فقط داره ...

بیچاره مامانامون🥲

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
یعنی منظورت این که من عکسشو گذاشتم ۳ کارس سرخ هم میکنه 

نه منظورم اینه سرخ کن ویداس هم دارم همینطور زودپز ویداس ولی تا حالا استفاده نکردم کلا اتو آبمیوه گیری همه چیو ویداس خریدم

بیچاره مامانامون🥲

اره خدایی چقدر از خودم بدم اومد

کارتونش رو هم نمیدونم چه کار کردم لااقل بفروشم بره هم سرخ کنم رو هم این پلوپز رو

حالا زودپز رو شاید یه روزی استفاده کنم

نه منظورم اینه سرخ کن ویداس هم دارم همینطور زودپز ویداس ولی تا حالا استفاده نکردم کلا اتو آبمیوه گیر ...

من تا حالا ابمیوه گیری و چرخ گوشت و اتوو جاروبرقیمو ویداس برداشتم بقیه رو تکنو

اره خدایی چقدر از خودم بدم اومد کارتونش رو هم نمیدونم چه کار کردم لااقل بفروشم بره هم سرخ کنم رو هم ...

نه حالا نفروش بالاخره سعی کن استفاده کنی 

اگه پلوپزم نیازت میشه تو لیست فروش نده حیفه 

برا مهمون اگه خواستی سیب زمینی سرخ کنی با تعداد زیاد سرخ کن استفاده کن

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂