2777
2789
عنوان

کمک کنید

48 بازدید | 11 پست

خانما شما با همکار شوهرتون که قبلا اعتیاد به شیشه و کراک داشته حالا ترک کرده و هفته ای یبار کلاس ترک میره و از لحاظ فرهنگی از شما پایین تر باشند و زن اولش رو طلاق داده باشه این زن دومش هم خیلی تنبل باشه رفت و امد میکنید ؟اهان راستی اصلنم احترام زنش رو نداره و چپ و راست تیکه میندازه بهش

معلومه نه

چیکار کنم شوهرم بفهمه هر چی دلیل اوردم براش قبول نکرد اونا خیلی تمایل دارن با من رفت و امد کنن ولی من نه اصلا حالیش نمیشه میگه باید بریم و بیاییم منم چندبار رفتم و اومدم شناختمشون الان دیگه نمیخام برم ولی راضی نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم شوهرم بفهمه هر چی دلیل اوردم براش قبول نکرد اونا خیلی تمایل دارن با من رفت و امد کنن ولی م ...

بگو همینایی که ب ما گفتی بگو از نظر منطقی اصلا درست نیست و خداکنه مرده رو شوهرت تاثیر نزاره

بگو همینایی که ب ما گفتی بگو از نظر منطقی اصلا درست نیست و خداکنه مرده رو شوهرت تاثیر نزاره

گفتم تاثیری نداشته تازه بدتر شده چند شبه قهر کرده دیر میاد خونه فقط بخاطر اینکه من باهاش نرفتم خونشون خودش پاشد تنها رفت 

😐 خانوادش احترامتو دارن خانواده ی رفیقش ؟

اره دارن ولی وقتی ندید پدیدن و یسری رفتارای زشت دارن بین خودشون چه فایده داره مرده انگشت میکرد تو بینیش میمالید به سنگ یبار ک باهاشون رفته بودیم شمال 

اره دارن ولی وقتی ندید پدیدن و یسری رفتارای زشت دارن بین خودشون چه فایده داره مرده انگشت میکرد تو بی ...

اه چ بی فرهنگ کاش شوهرت رفت و آمد نکن همش ازشون ایراد بگیر تا بدش بیاد غیرمستقیم به چشمش بیار

اه چ بی فرهنگ کاش شوهرت رفت و آمد نکن همش ازشون ایراد بگیر تا بدش بیاد غیرمستقیم به چشمش بیار

خیلی گفتم خیلییییی ولی طرف انقد دوست داره با من رفت و امد کنه که زوری دعوت کرده هزار بار گفته بیایید وقتی شوهرم اونجا بوده زنگ زده به زنش گفته شب اینا میان یعنی شوهرمو همون موقع تو رودروایستی انداخته سری قبلش هم اومدن خونمون من اخم کردم و تحویل نگرفتم حالیشون نشده بود ک دلم نمیخاد رفت و امد کنم باز هزار بار دعوت کرده بود ک شوهرم مونده بود تو رودربایستی

اه چقدر بی ننگ بقول بچهای سایت تو کفشاشون نمک بریز چون خیلی کنه ان

منکه کلا کات کردم باهاشون ولی شوهره رو نمیدونم چیکار کنم تو عمرم اینطوری قهر نکرده بود من تو شهر غریب تنهام هیشکی پیشم نیس هنوز نیومده خونه بخاطر اینکه من پریشب باهاش نرفتم خونشون