2777
2789
پسر اگه باشه باز راحت تر تشخیص میدن شاید واقعا دختره چون دختر و سخت تشخیص میدن ولی بازم ممکنه سرش خط ...

من که دیگه به شوهرم گفتم دختره  خودمم اماده کردم براش 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما جدا از غربالگری سه ماه اول ،برلی جنسیت مجدد سونو دادی؟

آره عزیزم آنومالی سونو 4 بعدی رفتم که تایید کرد دختره یه دوهفته بعدش لکه بینی گرفتم باز سونو شدم و جنسیت رو پرسیدم گفت دختر 27 شهریور هم سونو شدم واسه اینکه از جنسیت مطمئن شم میخواستم فرداش خرید کنم اولش بهم با یه حالتی که معلوم نبود داشت خبر میداد یا. میپرسید گفت بچه پسره منم گفتم نه دختره که بعد نگاه کرد گفت دختره من اشتباه کردم آخه حرکتاش و حالت بدنش و شکمت مثل بچه پسره منم شک کردم گفتم دوباره سونو کن مطمئن شم آخه فرداش میخواستم برم سیسمونی بگیرم نگاه کرد باز. گفت دختره منم سیسمونی ترکیب صورتی سفید طوسی خریدم