2777
2789

برای سرمای کف خونه چه پیشنهادی دارید؟ الان که هوا هنوز سرد نشده از سرامیکا باد سرد میزنه 

بنظرتون موکت جواب میده؟ کسی موکت کرده؟ پرز بلند یا پرز کوتاه هم گرم میکنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرامیک خودش سرده ولی باد  سرد نمیزنه،از لای در و پنجره باد میاد،درزگیر بزنید خیلی موثره،برای س ...

دو ساله تو این خونه ایم همیشه کفش میپوشیم ولی بچه کوچیکو چیکار کنم

نه از درز اونقدری نمیاد خداروشکر فرشا یخ میشن و سرامیکا

ما خونمون موکته  کل  خونه وقتی رو فرش دراز میکشی  حس سرما نداری اما خونه مامانم تنها ...

آره دقیقا

موکتتون چه مدلیه پرز کوتاهه؟ بعد یه سوال قبل موکت کردن خیلی سرد بود یا یکم سرد بود

میخوام ببینم برای ما هم جواب میده یا نه

آره دقیقا موکتتون چه مدلیه پرز کوتاهه؟ بعد یه سوال قبل موکت کردن خیلی سرد بود یا یکم سرد بود میخوا ...

‌کم پرزه  . سوال دومت نمیدونم چون از اول خونمون  موکت بود  . خونمون سرد هست به خاطر پنجره معمولی ولی کفش اصلا سرد نیس 

😁😂