2777
2789
دخترعمه من بعد ۱۳ سال باردار شد الان دخترش کلاس اوله  خواستم بگم هیچ چیز برای خدا عیرممکن نیست ...

خدا براش نگه داره. دیگه پیر شدم آخه . فردا ۳۶ سالم میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رو شکر که شوهرت خوبه من شوهرم خودش مشکل داره و دکترا گفتن هیچ راهی جز جنین اهدایی نیست با این ح ...

چی بگم والا!

حق داری سخته.

این مسیر خودش سخت هست حالا همراهت هم خوب نباشه که هیچی.

انشالله بهترینها رو خدا نصیبت کنه.

عزیزم خیلی زود رفتی جنین هفته۸ دیده میشه نترس منم زود رفتم ساک خالی بود..تا هفته ۸ هم انگار نه انگار ...

خدا از زبونت بشنوه دوستم انشالله. آخه لک بینی داشتم ترسیدم.

معلوم نشد به خدا. همه کار کردم. آخر گفتند نا شناخته

ازمایش ژنتیک دادین؟ عکس رنگی از رحم گرفتی؟

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خدا از زبونت بشنوه دوستم انشالله. آخه لک بینی داشتم ترسیدم.

ممکن لک لانه گزینی باشه نترس عزیزم توکل به خدا ..نذر شیر خشک بکن برای شیرخوارگاه شهرتون  از علی اصغر بخاه 

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
ازمایش ژنتیک دادین؟ عکس رنگی از رحم گرفتی؟

آزمایش ژنتیک از بافت جنین سقط شده دادم و کاریوتایپ زن و شوهر  سالم و نرمال بود.

عکس رنگی گرفتم تو ابن سینا مشکل خاصی نبود.