2777
2789
عنوان

نی نی سایتیا شوخی میکنید دیگه؟؟😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 155 پست
عزیزم از یه ادم ۱۶,۱۷ ساله چه انتظاری داری منی که۲۷ سالمه هم ممکنه با حرف یکی بشکنم دیگه اونا که هنو ...

انتظار دارم درس بخونه یه هدف پیدا کنه نه اینکه همه اوج خواستش شوهر کردن باشه و افتخار بهش ! 

حرف حق زدن شکستن نداره حداقل ادم برا بچه خودش پیاده نکنه 

ازدواج سن کم چند نسلو درگیر میکنه نه فقط یه  نفرو 

انقدر نباید نسبت به مسایل حیاتی  و مهم زندگی احساسی نگاه کرد دلم شکست دلم شکست گفت الان هیچ کس موافقش نیست حقیقت و باید پذیرفت کلاه سر خودمون که نمیشه گذاشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره به نظرم خانواده ها اگه علاقه ای هم دیدن تحت نظارت خودشون بزارن حداقل این دوتا درارتباط باشن تا ب ...

اره دقیقا بعدم اینکه این ترشح هورمونا عقلشون و میپوکونه .... طرف ۱۳ سالشه با دوس پسزش میخواد ازدواج کنه😯

خب شما تقریبا ۱۸ سالت بود  و دمت گرم که تا ازدواج کردی فرتی نزاییدی  اما من از شما میپرس ...

عزیزم من اختلاف سنیم با خواهر برادرام خیلی زیاد بود

برای همین درکم بیشتر از سنم بود

از ۱۷ تا الان که ۲۴ سالمه قطعا چیزهای جدید تری یاد گرفتم

من اون موقع بچه دار نشدم چون توانایی مالیشو نداشتم

تو یه تاپیک دیگه هم گفتن بهم پس برو دخترتو ۱۴/۱۵ سالگی شوهر بده

منم گفتم اگر همو واقعا بخوان و از همه نظر مناسب باشن و از نظر عقلی فهمیده باشن، اجازه میدم نامزد باشن تا وقتی که پسر توانایی چرخوندن یه زندگی رو پیدا کنه

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
یه دلیل مسخره هم ک میارن اینه که اختلاف سنیت بابچت کم میشه و درکش میکنه مادر من بیشتراز چاردهه ازمن ...

اتفاقا اختلاف سنی کم باعث بروز مشکل میشه

صمیمیت بیش از حد  بین بچه و مادر اختلاف میندازه بینشون 

دیدم که میگما

NVD❤
و اینکه بگن وای این مگه شوهرته؟ من فکر کردم دخترشی😂

همین قدر همه چی پوچ 

بعد که سنشون میره بالا چهار تا بد و خوب  و تشخیص میدن تازه میفهمن چه کاری کردن دیدم اینجا تاپیک هاشونو 

اخه حیف جوونی ادم نیست از سن کم درگیر شوهر و قوم  شوهر و اداهاشون و مسولیت زندگی بعدم بچه بشی واقعا سی سالگی رسید چه حسی داره ؟این همه مسیر طولانی و مسولیت و کشیده اورده دنبال خودش

اره دقیقا بعدم اینکه این ترشح هورمونا عقلشون و میپوکونه .... طرف ۱۳ سالشه با دوس پسزش میخواد ازدواج ...

اره خدایی من از مامانم ممنونم،درسته که مرد خوبیه ولی واقعا این مدت زمانی که گف خیلی چیزا یادگرفتم و تونستیم هردو پیشرفت کنیم بعد باخیال راحت بهم برسیم اگه قبل اون مدت درگیر زندگی و سختیاش میشدیم الان اصلا زندگیمون خوب نمیبود

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام
انتظار دارم درس بخونه یه هدف پیدا کنه نه اینکه همه اوج خواستش شوهر کردن باشه و افتخار بهش !  ح ...

عزیزم ازدواج تو سن کم اشتباهه منم موافقم من این حرفو درمورد دوستانی زدم که خیلی نظراتشون تند بود برای کسانی که هنوز ازدواج نکردن درسته باید یه هدفی رو دنبال کنن و فکر ازدواج نباشن ولی یه سریا که پشت این گوشیا نشستن دیگه ازدواج کردن و تحقیر و توهین هیچ فایده ای نداره جز آزار دادنشون بهتره بهشون راهکار بدیم حالا که این اشتباهو کردن چیکار کنن که بیشتر ضربه نخورن مثلا به جای خوابیدن و گوشی بازی درسشونو ادامه بدن

ولی بچه ها حالا میگید اینجا مجازیه همه الکی میگن که ۱۵ ساله ایم ازدواج کردیم فلان من فروشنده ام یه ...

اره یه زندگی خودشه یاد گرفتن توی هرچیزی میچپونن تو گلومون 

یعنی یه نفر بیاد بگه بچه ها یه وقت چیزی رو از کسی بلند نکنید زشته این کارا یکی میاد میگه زندگی خودشه دوست داره دزد باشه به توچه😐

NVD❤
اتفاقا اختلاف سنی کم باعث بروز مشکل میشه صمیمیت بیش از حد  بین بچه و مادر اختلاف میندازه بینشو ...

درسته

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام
من تازه ۲۰ سالگی دانشگاه قبول شدم البته پزشکی🥰 حالا دیگه نمیدونم کی راه درست رو رفته

حرفای شما درسته، من خودم بالای سی ازدواج کردم، کلا اطراف ما سن ازدواج بالاست، اما ببینید شما وضعیت مالی خوبی داشتید تونستید پیشرفت کنید، خیلی از کسانیکه زود ازدواج میکنن به دلیل فقره، یا تعصبات قومی، راه دیگه ای ندارن، با این  صحبت‌ها ممکنه دلشون بشکنه🌷🌷🌷