2777
2789
عنوان

نی نی سایتیا شوخی میکنید دیگه؟؟😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 155 پست
سن کودک 2 تا 12 سال هست صرفا جهت اطلاع من 17 سال و 9 ماهم بود که محرم شدیم و 24 سالگی بچه آوردم

خب شما تقریبا ۱۸ سالت بود 

و دمت گرم که تا ازدواج کردی فرتی نزاییدی 

اما من از شما میپرسم عقل ۱۷ یا ۱۸ سالگی شما برابر با ۱۳ یا ۱۴ سالگیتون بود؟

درکتون از مشکلات و روابط زناشویی و چرخاندن یه زندگی در طی سه چهار سال هیچ تغییری نکرد؟

که پروردگارت تو را رها نکرده است. 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین کلمه کودک همسری برابر با یه جنایته حالا چه تو خوشت بیاد چه خوشت نیاد از این کلمه 

درسته جنایته ولی قرار نیست شماها باهاش به هرزنی و زندگیش حمله کنید . 

یه دختر ۱۷ ساله ن کودک ن بچه 

هرچند که خیلی واسه ازدواج جوونه ولی کودک همسر نیست

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏
عزیزم ببخشید ایمو میمرسم الان شما تو ی تاپیک دیگه گفتی خبر فوت آقاییم و شنیدم شهید شدن ؟؟؟

نه عزیزم منظورم از آقایی بابابزرگمه ما شیرازی ها به بابابزرگ میگیم آقا به مامان بزرگ میگیم ننه 

وگرنه همسرم زنده هستن دوستانشون چندتاشون شهید شدن💔

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
همکلاسی دختر من ازدواج کرد.... چشم و گوش دوستاشم باز کرد......همه میکن خوش بحالش 😐

😂😂😂😂😂همکلاسیای منم خیلیاشون ازدواج کردن دوست صمیمیم هم ی ماه پیش ک نتایج کنکورو دادن عروسیش بود اصن گفتم تو میزاشتی ببینی کنکور دراومدی یا ن بعد😂😂

با ارزوی رهایی از ارزوها... 

من الان ۲۵ سالمه. ۱۴ سالگی عقد کردم و ۱۸ عروسی. اونم با کسی که ۱۵ سال از خودم بزرگتره

اوایل عقد هیچی از عقد و ازدواج نمیدونستم. هیچ درکی از رابطه نداشتم

جوری که وقتی شوهرم نزدیکم میشد یا بهم دست میزد میترسیدم و هلش میدادم گریه میکردم

ازدواجمم سنتی و با خواست خانوادم بود. اولین خواستگارمم بود

حالا دلیل ازدواجم چی بود؟

مامانم گفت اگه اینو رد کنیم ممکنه دیگه خواستگار خوب گیرت نیاد. حالا از نظر مامانم خواستگار خوب چیه؟ اینکه پدرشوهرم تو روستا زمین و گاو و گوسفند زیاد داره. گفت به شوهرت ارث زیادی میرسه و مثل من بدبخت نمیشی. وگرنه شوهرم کارش آزاده و یه کارگره

حالا پدرشوهرم ممکنه ۱۰ سال بعد فوت کنه ممکنه ۵۰ سال بعد فوت کنه.مامانم منو بخاطر ارثی که معلوم نیست چندین سال بعد بهمون میرسه منو بدبخت کرد

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
بشنو و باور نکن اینجا همه کوچلو ازدواج کردن همه شوهرا کتک بزن و دست بزن و همه خیانتکار.... اصلا یه و ...

اخ گفتی،  هر وقت دلم میخواد ازدواج کنم ،میام تو سایت یه چرخی میزنم منصرف میشم میرم

قد۱۵۳/وزن فعلی ۵۶   وزن هدف ۵۰  
خدا وکیلی من چ تو خانوادم چ تو دوستام و همکارام ازدواج زیر ۲۲/۳ سال ندیدم اصلا فقط تو نی نی سایت همه ...

تو یه سری اقوام و شهرستانها و خصوصا روستاها رسمه، وگرنه تو شهرهای بزرگ خیلی کم می بینی، و کلا ازدواج کمه

😂😂😂😂😂همکلاسیای منم خیلیاشون ازدواج کردن دوست صمیمیم هم ی ماه پیش ک نتایج کنکورو دادن عروسیش بود ...

خب باز اون کنکوری بوده دختره من که ۱۵ سالشه دوستش دو یال پیش ازدواج کرد ۱۳😯

یه دلیل مسخره هم ک میارن اینه که اختلاف سنیت بابچت کم میشه و درکش میکنه

مادر من بیشتراز چاردهه ازمن بزرگتره ولی خداروشکر اینقد روشنفکر و رفیق هسش باهام من از هروقت دلم خاس مورنگ کردم حتی دوست جنس مخالف داشتم و اونم درجریان بود و مشکل نداش  هیچ وقتم مشکل زیادی بینمون وجود نداش 

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام
عزیزم کجای کاری تو این سایت هرکی ۲۰سالش باسه مجرد ترشیدست و باید به فکر خودش باشه یکی اومده بود نی ...

من تازه ۲۰ سالگی دانشگاه قبول شدم

البته پزشکی🥰

حالا دیگه نمیدونم کی راه درست رو رفته

NVD❤
اکه سرد میشن پس وای به حالشون که محکم نبودن تو ازدواجشون ادمی که مصمم هست با هیچیسرد نمیشه  بع ...

عزیزم از یه ادم ۱۶,۱۷ ساله چه انتظاری داری منی که۲۷ سالمه هم ممکنه با حرف یکی بشکنم دیگه اونا که هنوز سرد و گرم روزگارو نچشیدن یکم باهاشون مهربون باشیم