2777
2789
عنوان

نی نی سایتیا شوخی میکنید دیگه؟؟😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 155 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر ک درسا سنگین شده بچه ها میرن شوهر میکنن😯😂 والااا

😂😂😑

تا توانی دلی بدست اور. دل شکستن هنر نمی باشد🌱امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت🌱زندگی کتابی است پر ماجراهیچگاه آن را به خاطر یک ورقش دور مینداز...🌱 و زخمِ هر شکستِ من، حضور یک جوانه شد....🌱🙂
خوب  بعضی ها از روی عشق و علاقه ازدواج میکننن تو این سن و چیز بدی هم نیسته ولی بعضی ها به خاطر ...

مگه هرکی عاشق شد بدون در نظر گرفتن هر شرایطی که بوده و هست باید ازدواج کنه؟

من خودم از ۶ سالگی عاشق این و اون میشدم باید ازدواج میکردم؟

NVD❤
پنجاه سال پیش اینطوری نبود برگشتیم به دوران قاجار  ۱۰۰ تا ۱۲۰ سال پیش

تو خود ایران از این خبرا نبود این مسخره بازیارو عربا آوردن دختر ۹ ساله رو عروس میکنن خدا لعنتشون کنه

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
بچه ها خیلی نظراتتون تنده ممکنه دل بعضیا بشکنه انتخاب خودشون بوده به ما ربطی نداره

دقیقا به ما ربطی نداره منتهی وقتی میان افتخار میکنن بهش و. تایید تشویق میکنن ربط پیدا میکنه به ادم و اینکه مدعی میشن یه ادم ۱۵ساله قد ۱۵۰ساله میفهمه و همه چیو زیر سوال میبرن 

من اینجا فهمیدم امید به زندگی چقدر پایینه

تو سی سالگی پیر و دلمرده و افسرده میشن و دیگه نمی تونن یه بچه یا نوجوونو درک کنن

میگن زود ازدواج می کنن که اختلاف سنیشون با بچشون کم بشه

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

تو خود ایران از این خبرا نبود این مسخره بازیارو عربا آوردن دختر ۹ ساله رو عروس میکنن خدا لعنتشون کنه

ها دیگه... البته این فضای مجازی هم بی تاثیر نبوده چشم و گوش بچه ها رو باز کرده

خدا وکیلی من چ تو خانوادم چ تو دوستام و همکارام ازدواج زیر ۲۲/۳ سال ندیدم اصلا فقط تو نی نی سایت همه ۱۵ سالگی ازدواج کردن ☺ ایشالله خوشبخت باشن و در ارامش اما شخصا برای زندگی خودم زیر ۳۰‌سال ازدواج رو قبول ندارم 

تو خواستنی ترین ، نتوانستمِ منی  
بچه ها خیلی نظراتتون تنده ممکنه دل بعضیا بشکنه انتخاب خودشون بوده به ما ربطی نداره

ببینید دوست عزیز تا زمان انتخاب خودشونه که به جامعه اسین نزنه 

درسته ازدواج وصلتی بین دو خانواده هست 

اما مقوله کودک همسری در ابعاد مختلف زمان به همه آسیب میزنه

که پروردگارت تو را رها نکرده است. 🤍
انقدر ک درسا سنگین شده بچه ها میرن شوهر میکنن😯😂 والااا

😂😂

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞