2777
2789
عنوان

تو نی نی سایت یه مرد بهم شماره داد 😶خدایااااا ب کی بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 58 پست

@ریفاریاد   اینه

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اسم کاربریشو هم خط زده معلوم نباشه😐 نی نی یار کیو تعلیق کنه🙄

خب اسی اسمشو ب نینی یار میده 

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
سانسور نکن. بذار کاربریش مشخص باشه الان نی نی یار بیاد چیو تعلیق کنه؟ 

تگ کردم .

اگ زود میذاشتم بچها تگش میکردن نمیشد شات بذارم و قضیه رو تعریف کنم

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
خب قطعا همه جا مرد مریض هست و درخواست میدن فقط تعجب کردم این قدر عجیب رفتار کردی

کجا عجیب رفتار کردم؟! 

اون عجیب تر بوده ک!!!!

الان دقیقا از کجا فهمیدی مرده؟!!!

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)
خب گفتم .  مشخص بود مرد هست .  چرا باید با یه مرد غریبه آشنا بشم؟!

خوب بعضي آشنايي ها منجر به ازدواج شده اين هم يه نوعي هستش ديگه منتهي شما همينطور كه خودت گفتي ميتوني بگي من قصد آشنايي ندارم

تنها راهی که متونی ثابت کنی دختری  با دست راستت علامت پیروزی نشون بده عکس بفرس

نی نی یار رو تگ کن