2777
2789
عنوان

ترک گهواره نوزاد لطفا بیاین

564 بازدید | 5 پست

سلام 

دوستان من پسرم بخاطر اینکه کولیک داشت مجبور شدم قنداقش کنم بزارمش تو گهواره الان سه ماهش هست 

اصلا بدون قنداق و گهواره نمیخوابه قبل خوابش هم اینقدر گریه میکنه که یعنی منو تکون بده تا بخوابم 

بعدم رو پام میزارم میخوابه اما تا میزارم زمین باز بیدار میشه اما اگه تو گهواره باشه تکونش بدم میخوابه 

لطفا بگید چیکار کنم ترکش بدم هیچ‌جا نمیتونم برم با این وضعیت...

الانه یه سفر کاری دارم که باید برم موندم چیکار کنم 

😘آهای تویی که امضایی منو میخونی هر چی آرزوی خوبه مال تو🥰

بچه سه ماهه که هنوز فرصت نکرده به چیزی عادت کنه،سفر رو برو ،تو سفر خوب میشه،قبل خواب کارای دیگه که دوست داره بکن مثلا ماساژش بده

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

وای بچه منم یه سالشه 

حتی رو پات وا نمیسته که بخوابونیش 

منم هیچ جا نمیتونم بمونم 

خیلی هم که خوابش بیاد یا باید تو ماشین بخوابه یا گهواره

قبلا میرفتم مهمونی تو پتو مینداختمش الان تو پتو هم نمیخوابه

دلم میخواد برم مسافرت جرئت نمیکنم 

فقط سه روز رفتم خونه خواهرم اونم با گهواره

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه سه ماهه که هنوز فرصت نکرده به چیزی عادت کنه،سفر رو برو ،تو سفر خوب میشه،قبل خواب کارای دیگه که د ...

جدا عادت داره اصلا نمیخوابه...میترسم اذیت کنه تو مسیر مطمنی خوب میشه...یعنی میخوابه ها ولی بیدار میشه خوابش سبک انگار پستونک هم بهش میدم باز بهتره ولی خوبه این خوابش که اینجوریه خیلی اذیت میشم...مثلا دیروز سعی کردم نخوابنمش گهواره باورت میشه از ساعت ۲ظهر نخوابیده تا ۱۱شب که قنداقش کردم گذاشتم گهواره ش خوابید😐...پس کی بگیرم از گهواره خوبه ؟باز نمیخوام بیشتر از این عادت کنه

وای بچه منم یه سالشه  حتی رو پات وا نمیسته که بخوابونیش  منم هیچ جا نمیتونم بمونم  ...

وای از همینش میترسم ..میفهمم داری چی میگی خیلی سخته من حسرت به دلم تا خونه مامانم برم اصلا تو این سه ماه هیچ جا نرفتم افسرده شدم دیگه ...حالا با خودم میگفتم بزرگ بشه بهتر میشه پس بهتر همین الان از سرش ببرم

وای از همینش میترسم ..میفهمم داری چی میگی خیلی سخته من حسرت به دلم تا خونه مامانم برم اصلا تو این سه ...

نه بابا بدتر میشه هر جا میرم یا باید برگردم خونه یا با پتو زورکی بخوابونمش

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...