2777
2789

من نه

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من دودلم به خاطر کرونا  ۳۵۰۰ میلیون میخان میترسم ماه بعد بگن دیگه نیاین

🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️سلام عزیزان تا شنبه مهلت دارین من گروه اموزش پیش دبستانی دارم تضمینی با تعداد پایین فقط ماهی صد تومان ۰۹۳۰۱۵۰۸۳۴۴

ریاضی علوم قران حدیث نقاشی دستورزی مهارتهای اجتماعی فارسی کاردستی و تقویت  حواس و هوش فقط و فقط ماهی ۱۰۰ تومان انلاین با ارتباط دو طرفه ...هیچ فیلم اماده ای نمیزارم یک ساعت کامل تدریس انلاینه و در طول روز با بچه ها در رابطه با تکالیف ارتباط دارم

☘🌈 

نه باباش اجازه نمیده خودم میخوام نشونش بدم

🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️سلام عزیزان تا شنبه مهلت دارین من گروه اموزش پیش دبستانی دارم تضمینی با تعداد پایین فقط ماهی صد تومان ۰۹۳۰۱۵۰۸۳۴۴

ریاضی علوم قران حدیث نقاشی دستورزی مهارتهای اجتماعی فارسی کاردستی و تقویت  حواس و هوش فقط و فقط ماهی ۱۰۰ تومان انلاین با ارتباط دو طرفه ...هیچ فیلم اماده ای نمیزارم یک ساعت کامل تدریس انلاینه و در طول روز با بچه ها در رابطه با تکالیف ارتباط دارم

☘🌈 

🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️سلام عزیزان تا شنبه مهلت دارین من گروه اموزش پیش دبستانی دارم تضمینی با تعداد پایین ف ...

سلام مدرک و مجوز دارین شما??

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
سلام مدرک و مجوز دارین شما??

عزیزم من چند سال با مهد کار کردم...حالا دوساله انلاین دارم تدریس می کنم ....در حال حاضر در کنار شغلم که نویسندگیه با اجازتون مربی مهد هم هستم ....از مهد جدا شدم تا بتونم با قیمت مناسب تر  بچه ها بیان استفاده کنند ... حالا 

عزیزم من چند سال با مهد کار کردم...حالا دوساله انلاین دارم تدریس می کنم ....در حال حاضر در کنار شغلم ...

بازم باید مجوز رسمی اموزش پرورش داشته باشین

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....