2777
2789
بچه باشه تکلیفت معلومه  اما نه اینکه سه تا بچه هم داشته باشی اما عرضه نداشته باشی  چیزی ...

وا عجب شعور ندارن بعضیاشون

🤤❤عشقای مامان دلارا ودلارام و اروین و ارمین 🥺💜مامان دورتون بگردع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا سه بار زنگ زدم دعوت کردم نیومدن. ب خانومش هم زنگ میزنم جواب تلفن نمیده. شوهرمم از رفتارشون نارا ...

حالا ک زنگ زدی و نیامده اصلا دعوت نکن 

احترام احترام میاره 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
حالا ک زنگ زدی و نیامده اصلا دعوت نکن  احترام احترام میاره

آره فعلا هم خودم ناراحتم هم شوهرم. ی کاری کرده زنداداشم که داداشم نمیره ب مامانم سر بزنه حتی جواب تلفن هم نمیده. 

😐😐خدایی عروس نمونه ای

تازه من خیلیم بهشون احترام میزارم لباس میگیرم واسشون هرچی درست کنم میفرستم واسشون خودم میرم خونشون ببینم چی ندارن لیست میدم شوهرم بخره براشون ولی مادر شوهرم چندباری دلمو شکونده 🙂

آره فعلا هم خودم ناراحتم هم شوهرم. ی کاری کرده زنداداشم که داداشم نمیره ب مامانم سر بزنه حتی جواب تل ...

عجب آدم چی بگ. همه جا از این حرفا هس ب مادرت بیشتر سر بزن حرف اونارم نزنین ک مادرت هی ناراحت بشه ک پسرش نمیاد سرش

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
عجب آدم چی بگ. همه جا از این حرفا هس ب مادرت بیشتر سر بزن حرف اونارم نزنین ک مادرت هی ناراحت بشه ک پ ...

آره خودم که زیاد میرم پیشش. دلم برا مامانم میسوزه بابام که کلا سرکاره. تنهاس. پسر دوست هم بود ولی آخرش پسرش اینجوری گذاشت تو کاسش. 

به نظرم کیک مرغ و ژله رنگین کمانی یا اگه بلدی تزریقی 

جوجه با خورش خلال بادام یا ته چین یه نفره 

دستمال سفره هاتم به شکل قلب تزئین کن بعد از انواع ترشی و شور 

اگه ماس هم گذاشتی روشو با شوید و گل محمدی طرح بزن 

ته دیگ هم اگه با قابلمه نچسب برنج پختی نون کفشو به یه شکل خاص بزار مثل یه قلب یا یه گل 

سبزی اگه گذاشتی دسته دسته کن سبزی هاتو بعد دورشو با روبان سفید ببند 

دیگه نمیدونم 

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶