2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که خاهر شوهرم بچس😶😂😂😂

بچه باشه تکلیفت معلومه 

اما نه اینکه سه تا بچه هم داشته باشی اما عرضه نداشته باشی 

چیزی هم که هست پیش غریبه ها که میشنن از خودشون تعریف میکنن ما برای عروس خیلی خوبیم 🤷🏻‍♀️ 

کدوم عروسشون خدا داند

سالاد الویه یا میرزا قاسمی برای پیش غذا 

غذای اصلی یا زرشک پلو با گوشت یا مرغ یا باقالی پلو با گوشت یا مرغ. و یا فسنجون یا جوجه کباب یا کباب کوبیده درست کن. با سالاد و ژله تزریقی و مخلفات.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

بچه ها فعلا اول راهه اینقدر ب اسی نگین چقدر خوبی بعدا گیسای همو میکشن🤣🤣

اسی شوخی کردم😂❤❤

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
بنظرم دعوت کن اگر میتونی  عروستون انتظار داره ناراحت میشه

والا سه بار زنگ زدم دعوت کردم نیومدن. ب خانومش هم زنگ میزنم جواب تلفن نمیده. شوهرمم از رفتارشون ناراحته میگه وقتی دعوت کردم نیومدن فعلا دعوت نمیکنم. من خودم سه ساله ازدواج کردم عروسیمون دختر داییم ه ولی. دایی بنده رو اصلا پاگشا نکرد

[QUOTE=208970396]عجب خواهر شوهر خوبی  منو که هنوز پاگشا نکردن  همیشه هم منتظر من دعوتشون ک ...

اینام خیلی ادعای دوست داشتن داداششونو داشت اما 

هیچ 

من اوایل اخلاقشون دستم نبود مهمونی میدادم دعوتشون میکردم دیدم چقدر بی‌خیالن  تا الان خودشون هم جر بدن نون پنیر هم جلوشون نیمذارم