2777
2789
عنوان

تروخدا کمک🥺

297 بازدید | 59 پست

وای خانوما من چند وقت پیش با دوست پسرم نامزد کردم (البته نامزد که نه در حد نشون)

اگه منو بشناسید میدونید که من چند سال قبل نامزدم با یه خانومی ارتباط داشته ‌که میفهمه متاهله و ارتباطشونو کات میکنه چند وقت پیش سروکله این زن پیدا شد و یکم به مشکل خوردیم که نامزدم ثابت کرد باهاش ارتباطی نداره

دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید

حالا چند روزه دوباره این خانوم پیداش شده و داره سعی میکنه حالیم کنه هنوز با نامزدم در ارتباطه درحالی که نامزدم تکذیب میکنه

از طرفی من قبلا یه خواستگار داشتم که خیلی عاشق و معشوق بودیم اما تو مرحله اشنایی به مرور متوجه شدم اعتیاد داره و جدا شدیم حالا این اقا برگشته و میگه باید همو ببینیم تا باهم صحبت کنیم، منم خیلی دوست دارم به عنوان یه دوست این اقا رو ببینم حس میکنم با این کارم ارتباط نامزدم با اون زنو تلافی میکنم

تروخدا دعوام کنید یا حداقل بگید کارم خیانت نیست😭

دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه نکنیا اصلااااااا اینکارو نکن

دارم دیوونه میشم😭

خودمم دوست ندارم این کارو کنم ولی میگم بذار تلافی کنم حقشه

یعنی انقدر گریه کردم چشمام تار مبینه

دارم دیوونه میشم😭 خودمم دوست ندارم این کارو کنم ولی میگم بذار تلافی کنم حقشه یعنی انقدر گریه کردم ...

اینجوری خودتو بد میکنی فقط

هرچیزی راهی داره

اینکه راهش نیس

چرا بخاطر یه ادم ب دردنخور خودتو بدنام میکنی؟

خیانت نیست  سریال ترکیه ایه

من همیشه به تاپیکای و فیلمای خیانت میخندیدم

نگو زندگی خودم بدتره