2777
2789

سلام بچه ها..کسی اینجا از بچه های کنکور تجربی هست؟؟؟من نمیدونم واسه زیست کنکور از چ منابع و کتابی استفاده کنم..میشه یکی راهنماییم کنه؟؟و سوال دوم اینکه خیلی کندم.. هم خیلی کند میخونم و هم خیلی کند تست میزنم..کسی راهکاری داره؟؟میدونه باید چیکار کنم؟؟؟؟توروخدا کمکم کنید ایندم رو هواس🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تست زماندار بزن 

محاسباتت کار کن

کتاب خیلی سبز خوبه 

و سه سطحی های قلم چی برا جمع بندی

من یک enfp ام  کاربری چهارممه  زبان انگلیسی هر کسی سوال داشت بپرسه جواب میدم

زیست خیلی سبز کتاب خوبیه،ولی درسنامش یکم حوصله ی آدمو سرمیبره

من خودم چون کلاس رفته بودم دیگه درسنامشو نمیخونم

یکم بگذره بعد ۲ماه سرعتت زیاد میشه

باید دنیارو دَک کنیم/پسبخندنخندی مدیونی😉

سلام ببین من دقیقا حال تورو داشتم یه مشاور اشغال هم داشتم فقط پول می‌گرفت داغون بود حال روحیم بعد با یه خانم عااالی آشنا شدم شغلش چیز دیگه اییه اما مشاور هم میشه خیلییی هم کم دستمزد میگیره راهکاراش هم عالیه من خودم نتیجه گرفتم 

کتاب تست زیست من خیلی سبز زدم عالی بود و میکرو طبقه بندی هم خوبه

خیلی سبز

خیلی سبز دارم ولی درسنامه نداره..چیکار کنم؟؟اتفاقا همه بهم گفتن خیلی سبز بگیرم ولی نمیدونم واسه درسنامه چیکار کنم؟یعنی واسه درسنامه کتاب درسیو بخونم بعد بیام تستای خیلی سبزو بزنم و پاسخنامشو بخونم؟

تست زماندار بزن  محاسباتت کار کن کتاب خیلی سبز خوبه  و سه سطحی های قلم چی برا جمع بندی

خب زمان کم میارم.چیکار کنم؟؟یعنی پیشرفت میکنم؟؟

کتاب خیلی سبزو دارم ولی درسنامه نداره خب از چ منبعی واسه خوندن استفاده کنم؟؟یا اصلا طرز استفاده درست از کتاب خیلی سبز چیه؟

زیست خیلی سبز کتاب خوبیه،ولی درسنامش یکم حوصله ی آدمو سرمیبره من خودم چون کلاس رفته بودم دیگه درسنا ...

خیلی سبز دارم ولی درسنامه ندارع که.. درسنامش کجاشه؟؟؟نکنه من ندیدمش😨😱

نشرالگو و خیلی سبز خوبن 

اما نشرالگو محشره

بعد برای تست اول چندتا ازمایشی بزن بدون تایم بعد تایم بگیر کم کم مثلا اول ده تا ده تا بعد بیشترشون کن تا راه بیفتی ازمون هم بده و اصلا از تستای غلطت ناراحت نباش طبیعیه تازه شروع کردی مهم کنکوره نه بقیه پس اصلا نگران غلط ها نباش علامتشون بزن خوب یادشون بگیر اخر هفته ها چندتاشونو دوباره حل کن

خیلی سبز دارم ولی درسنامه ندارع که.. درسنامش کجاشه؟؟؟نکنه من ندیدمش😨😱

مگه تست خیلی سبز نیست؟ماجرای من ودرسام رو نمیگماااا

دکتر کمیل نصری،ابوذر نصری،وگروه آموزشی ماز،فکر کنم محمدحسین نشتایی هم مولفش باشه....

باید دنیارو دَک کنیم/پسبخندنخندی مدیونی😉
خب زمان کم میارم.چیکار کنم؟؟یعنی پیشرفت میکنم؟؟ کتاب خیلی سبزو دارم ولی درسنامه نداره خب از چ منبعی ...

اول کتاب درسی زو میخونی 

نکات درس نامه رو اضافه میکنی به کتاب اصلی ات(من لایه کتابم برگه‌گذاشتم)

تست اموزشی میزنی(زمان مهم نیست)باید یک تست بزنی پاسخنامه بررسی کنی نکات تست ها رو بنویسی

یکبار همه نکات رو میخونی با کتاب

حالا تست زماندار میزنی

من خودم زوج های کتاب رو اموزشی زدم فرداش رو زماندار

من یک enfp ام  کاربری چهارممه  زبان انگلیسی هر کسی سوال داشت بپرسه جواب میدم
من امسال کنکور داشتم رتبم هم خوب شد فقط میتونم بگم خودتو درگیر تست های بدرد نخور این کتاب اون کتاب ن ...

واااای خوشبحالت..خب از چه کتابی استفاده کردی واسه زیست؟؟یعنی اصلا من از چه منبعی واسه درسنامه استفاده کنم؟؟کتاب درسی؟؟توروخدا راهنماییم کنید..کنکور امسالو که گند زدم حداقل واسه کنکور سال بعد تلاشمو تو راستای درستی بذارم