2777
2789
عنوان

لکنت

98 بازدید | 9 پست

سلام  شما تو فامیل کسی مثل من سراغ دارین که درمان کرده باشه؟ یا اصلا اینطور بودنم طبیعه؟من ۲۱ سالمه ولی وقتی خیلی هیجان زده میشم و میخوام یه حرفی رو بگم یا بعضی وقتا تو گفتن فعل ها ،یا بدرقه کردن مهمونا ،یا خبر دادن یهویی یه اتفاق به  یه نفر زبونم قفل میشه یه چیز عجیب غریب میگم یا طول می‌کشه حرفمو بگم همسرم میگه هیچ مشکلی نداری به خاطر همین دکتر نرفتم ولی وقتی اینجوری میشم بقیه مات منو نگا میکنن خجالت میکشم😞یا بعضی وقتا کم پیش میاد که به خاطر این مشکلم حرفامو جدی نمیگیرن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم وقتی هیجان زده میشم تند حرف میزنم زبونم میگیره ی چیز عجیب غریب میگم

تو حرف زدن های ساده هم فعل هارو زبونم نمی‌کشه قفل می‌کنه😟 نگران نیستم فقط اگه راه درمانی داره میخواستم بدونم🥰

تو حرف زدن های ساده هم فعل هارو زبونم نمی‌کشه قفل می‌کنه😟 نگران نیستم فقط اگه راه درمانی داره میخوا ...

راه درمانی نمیدونم ولی ی مدت من ارومیه زندگی میکردم اونجا هم همه ترکی حرف میزدن چیزی یاد نداشتم ولی به خاطر مدل حرف زدن اونا کلمات فارسی رو بد تلفظ میکردم یا از زهنم میرفت یادم نمیومد البته ترکی هم یاد نداشتم 

راه درمانی نمیدونم ولی ی مدت من ارومیه زندگی میکردم اونجا هم همه ترکی حرف میزدن چیزی یاد نداشتم ولی ...

ممنون عزیزم.خلاصه ولش کن فقط تو ذهنم سوال بود تو نت دربارش تحقیق میکنم🥰 

به متخصص طب سنتی یا حکیم مراجعه کن

یعنی به طب سنتی هم ربط داره؟من این چندروز زبونم بعضی موقع قفل میشه نمیتونم حرفم رو ادامه بدم و مخاطبم زود میگه که آها فهمیدم یا به زور حرفمو می‌رسونم. شما تجربه داشتین یا کسی رو تو فامیل داشتین با این روش خوب شه؟

یعنی به طب سنتی هم ربط داره؟من این چندروز زبونم بعضی موقع قفل میشه نمیتونم حرفم رو ادامه بدم ...

تاپیک من لکنت پسرم اگه کسی درمان کرده بیاد رو برو بخون اونجا یه نفر گفته با طب سنتی کامل درمان شده